En laseravstandsmåler er en smart type avstandsmåler som hjelper deg å regne ut blant annet avstand og areal. Men hvilken laseravstandsmåler er best i test? Her går vi gjennom noen av våre mest solgte avstandsmålere og sammenligner dem basert på popularitet og kundeanmeldelser.

Først og fremst er en laseravstandsmåler bra å ha når du er ute etter nøyaktige mål. Når du måler med laseravstandsmåler får du enkelt fram korrekte mål på overflater som ellers kan være vanskelige å måle. Men avhengig av hvilke funksjoner måleinstrumentet har kan du få ut mye mer av den enn avstand. For eksempel kan de fleste laseravstandsmålere blant annet også hjelpe deg å regne ut areal og Pythagoras’ teorem.

Hvilken laseravstandsmåler er best i test?

For at du lettere skal kunne velge hvilken avstandsmåler som er best for ditt behov har vi sammenlignet de avstandsmålerne vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundeanmeldelser gitt via Trustpilot. De fullstendige produktanmeldelsene kan leses i sin helhet på den respektive produktsiden.

1. Bosch GLM 40

Bosch GLM 40 Professional er den ultimate avstandsmåleren for byggere. Med sin robuste konstruksjon og Softgrip er den både holdbar og behagelig å bruke på byggeplasser. IP54-klassifiseringen beskytter den mot støv, sprut og støt, noe som gjør den til et pålitelig verktøy i tøffe miljøer. Lagrer opp til 10 målinger og gir nøyaktige resultater med en nøyaktighet på ±1,5 mm på avstander opp til 40 meter. Med en oversiktlig og belyst skjerm er den lett å bruke i alle lysforhold. Praktisk å bære i bukselommen!

Så mener våre kunder

 Bosch avstandsmåler GLM 40 er vår absolutte bestselger og har mottatt positive anmeldelser fra fornøyde kunder. De beskriver den som lett, liten og at den fungerer bra. Kundene understreker også dens brukervennlighet og smidighet med kommentarer som "veldig bra" og "lett å bruke". Ifølge våre kunders erfaringer anses Bosch GLM 40 som en utmerket avstandsmåler med høy ytelse og som er enkel å bruke.

1. GLM 50-27 CG Professional

GLM 50-27 CG Professional - den beste avstandsmåleren for krevende arbeid! Med en tydelig grønn laserpunkt, er den ideell for lange avstander og sterkt lys innendørs. Robust design med IP65-klassifisering og støtabsorberende gummihus. Rask dokumentasjon og dataoverføring via Bluetooth og Bosch MeasureOn-appen. Få tilbakemelding med lyd og vibrasjoner når målingen er fullført. Forbedret batterilevetid. Med fargedisplay og vibrasjonstilbakemelding er den enkel å bruke. Leveres med to AA-batterier, beskyttelsespose og bærerem for behagelig transport.

Dette mener kundene våre

Bosch GLM 50-27 CG avstandsmåler er verdsatt for sin overlegne ytelse, enkelhet i bruk, høy kvalitet og moderne funksjoner. Våre kunders positive tilbakemeldinger indikerer at det er en pålitelig og effektiv lasermåler som passer godt for flere forskjellige bruksområder. Flere skriver at modellen er "superbra".

3. Milwaukee LDM 45

Milwaukee LDM 45 er en pålitelig avstandsmåler for enkle og kontinuerlige målinger opp til 45 meter, med en nøyaktighet på ±1,5. Med en stor 3-linjers LCD-skjerm og robust IP54-klassifisering, er den enkel å bruke og tåler tøffe forhold. Automatisk avstengning og tydelig batteriindikator gjør den til et pålitelig verktøy. Den slanke designen og medfølgende oppbevaringsveske gjør den lett å ta med overalt. Du bytter også enkelt mellom meter og tommer. Milwaukee LDM 45 tilbyr flere målefunksjoner og har en innebygd 2-posisjons multifunksjonsmålestav for presisjon.

Slik mener kundene våre

Milwaukees avstandsmåler LDM 45 har fått toppkarakterer fra våre kunder som har kjøpt produktet. I sine anmeldelser om lasermåleren understreker de bruksområdet, enkelheten og nøyaktigheten. Den anses å være både prisgunstig og praktisk den oppfyller forventningene hos de som har kjøpt og brukt den. En av våre fornøyde kunder beskriver den som perfekt og lett å bruke.

4. Leica Disto D2

Leica Disto D2 er den perfekte avstandsmåleren for prosjektene dine! Med sitt kompakte design og smidighet, er den perfekt for raske og nøyaktige målinger. Mål avstander opp til 100 meter med presisjon og lagre resultatene dine. Bruk Bluetooth for å sende målingene dine til telefonen eller nettbrettet og lag tegninger med Leicas app. Den har også en lettleselig skjerm og en smart bakgrunnsbelysning for bruk i mørket. Leica Disto D2 kommer med to AA-batterier, belteveske og en bærestropp.

Slik mener kundene våre

Avstandsmåleren Disto D2 fra merket Leica er enda en av våre mest populære lasermålere. Flere kundeanmeldelser fremhever brukervennligheten og de smarte funksjonene. En kunde beskriver den som "enkel å bruke samtidig som den har avanserte funksjoner". Lasermåleren anses også for å være hendig og møter brukernes behov.

5. Dewalt DW055PL-XJ

Dewalt DW055PL-XJ passer for alle dine målebehov! Den kan måle avstander opp til 15 meter og gir nøyaktige resultater hver gang, så du vet at du får de riktige målene. Det kraftfulle batteriet varer for opp til 1000 målinger på en enkelt lading. Du lader enkelt med USB, og batteriet er klart til bruk igjen på bare 2,5 timer. Med sitt ergonomiske og holdbare design passer den perfekt i hånden og glir lett ned i lommen. Skjermen har tydelige hvite tall og bokstaver som gjør at du ser godt selv i sterkt lys.

Slik mener kundene våre

Dewalt DW055PL-XJ - en avstandsmåler som har imponert våre kunder med sine fordelaktige egenskaper. Brukerne har beskrevet den som et utmerket produkt som sparer tid og tilbyr enestående verdi for pengene. Lasermåleren gir nøyaktige målinger som forsterker instrumentets pålitelighet. Ifølge våre kunder passer den godt for hjemmebruk da den er enkel og hendig å bruke.