Lurer du på hvilken kompostkvern som er best i test? For å hjelpe deg har vi sammenlignet tre av våre bestselgende modeller, som alle har fått gode karakterer av kundene våre.

Når du driver med hagearbeid blir det mye avfall som må fjernes. Med en kompostkvern hjemme trenger du ikke å laste opp en tilhenger og dra til nærmeste gjenvinningsstasjon.

I tillegg til at det er praktisk å kunne kaste avfallet fra hageprosjektene dine direkte, er en kompostkvern skånsom mot miljøet. Det du komposterer blir omdannet til jord som du igjen kan bruke som gjødsel.

Kompostkvern med kniver eller valser?

Det finnes to ulike typer kompostkverner - enten er de utstyrt med kniver eller med valser. En kompostkvern med kniver finkverner avfallet, og du får små biter som brytes ned raskt. Hvis kompostkvernen din har valser, kverner den materialet til grovere flis. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å kunne bruke den i blomsterbed for å kvele for eksempel ugress.

Sammenligning: Kompostkvern best i test 2024 - 3 kundefavoritter

For å hjelpe deg med å velge hvilken kompostkvern som passer best til dine behov, har vi sammenlignet noen av våre mest solgte kompostkverner og samlet kundeanmeldelser fra Trustpilot. De fullstendige produktanmeldelsene kan leses i sin helhet på hver produktside.

1. Black & Decker BEGAS5800-QS

Virkelig sterk makuleringsmaskin som kan håndtere grener med en diameter på opptil 45 millimeter! Den integrerte oppsamlingsboksen rommer opptil 45 liter.

Fordeler:

+ Kuttdiameter 45 mm

+ 45 liters oppsamlingsbeholder

Hva kundene våre synes

Vi har ikke mottatt mange anmeldelser av Black & Decker BEGAS5800-QS ennå, men vil oppdatere denne artikkelen når vi mottar flere. De anmeldelsene vi har mottatt, er imidlertid positive. En bruker beskriver seg selv som 90 % fornøyd» og sier: «Kvernen er en stabil maskin som er enkel å arbeide med. Det som kan være et irritasjonsmoment er at de tynneste kvistene kan passere gjennom kvernen uten å bli malt i mindre biter, og da kan de fungere som en brems når man trekker ut boksen.

Hva kundene våre sier

Makita UD2500 er en populær makuleringsmaskin som har fått gode vurderinger og stort sett positive anmeldelser. «Enkel å montere og bruke», «God makuleringsmaskin som lett tygger 45 mm tykke greiner. Veldig fornøyd» og ‘Gjør en imponerende jobb!’ er noen av de positive anmeldelsene. Noen brukere påpeker imidlertid at oppsamlingsbeholderen fylles raskt, og at makuleringsmaskinen er litt klumpete og vanskelig å flytte.

3. Alpina ACH 2.2 E

Rimelig makuleringsmaskin med doble reversible kniver. Med denne kan du ta deg av grener som er opptil 40 millimeter tykke. Oppsamlingsbeholderen rommer 50 liter.

Fordeler:

+ Maksimal grendiameter 45 mm
+ 50 liters oppsamler inkludert

Hva kundene våre synes

I skrivende stund har vi ikke mottatt mange anmeldelser av Alpina ACH 2.2 E, men de vurderingene og anmeldelsene som er lagt igjen, er svært positive. En kunde skriver at hun kjøpte makuleringsmaskinen til sønnen sin og gir den fem stjerner. «Sammenlignet med mange andre! Han var superfornøyd! Litt forbauset over at jeg sammenlignet kapasitet osv. og så falt for det beste og rimeligste produktet!».