Lurer du på hvilket blandebatteri som er best i test? Vi har samlet kundevurderinger og sammenlignet noen av våre mest populære modeller!

Blandebatteriet er en selvfølgelig del på kjøkkenet og kanskje en av detaljene som brukes aller mest. Derfor er det viktig å velge et blandebatteri som passer til ditt kjøkken og ditt kjøkkenutstyr.

Hos Staypro tilbyr vi et bredt sortiment av blandebatterier, inkludert enhåndsblandere og tohåndsblandere med separate kontroller for varmt og kaldt vann. Vi har også berøringsfrie blandere med sensoraktivering og modeller med høy tut eller uttrekkbar munnstykke for bekvemmelighet ved håndtering av store kar.

Når du renoverer kjøkkenet ditt, kan det også være på tide å tenke på energiforbruket og velge en blander med energisparende funksjoner, for eksempel vannstrømsregulator, termostatisk temperaturkontroll og automatisk avstengning. Til slutt er det viktig å sikre kompatibilitet med din oppvaskbenk og rørsystem for en problemfri installasjon.

Hvilket blandebatteri er best i test?

For å gjøre det enklere for deg å velge hvilket blandebatteri som er best for ditt behov, har vi sammenlignet de blandebatteriene vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundevurderinger gitt via Trustpilot. De fullstendige produktvurderingene kan leses i sin helhet på de respektive produktsidene.

1. FM Mattsson Rogen

En gang i tiden var det FM Mattssons største serie. Etter et opphold på flere tiår har de nå gjenopptatt produksjonen, etter påtrykk fra interiørdesignere, forbrukere og 50-tallsnostalgikere. En ekte klassiker!

 Fordeler

+ Svingbar kran i 360°

Dette sier kundene våre

Staypros kunder er veldig fornøyde med FM Mattsson Rogen og når de skriver om fordelene er det designet som er i fokus. En bruker skriver for eksempel "Har et eldre kjøkken og kranen passer inn i stilen. En moderne kran ville se feil ut". En annen skriver "Fin kran. Utmerket at det fantes en i gammel stil for å erstatte originalen med."

2. Gustavsberg Atlantic GB41205098

Når du skal rengjøre større gryter og kasseroller, er det viktig å ha en høy kran. Akkurat dette, og mye mer, får du når du velger storfavoritten Gustavsberg Atlantic GB41205098.

Justérbar maksimumstemperatur, oppvaskmaskinavstengning, svingbar utløpskran og keramisk tetning er noen av finessene.

Fordeler

+ Svingbar kran i 110°

+ Justerbar maksimumtemperatur

+ Myk bevegelse

+ Høy kran

+ Oppvaskmaskinavstengning

Dette sier kundene våre

Våre kunder setter pris på Gustavsberg Atlantic GB41205098, men så langt har vi ikke mottatt så mange vurderinger. De første tidlige anmeldelsene er imidlertid lovende. En bruker skriver "Fornøyd med vårt nye blandebatteri. Bare brukt i noen dager, men så langt så bra".

3. Grohe Minta

Grohe Minta er et stilrent og funksjonelt blandebatteri med enkelgrep, L-formet kran og oppvaskmaskinavstengning. Med dobbelstrålesamlerkontrollen kan du enkelt veksle mellom strøm og dusj.

Fordeler

+ Justerbar strømbegrenser

+ Veksle mellom strøm og dusj

+ Svingradius 90°

+ Innebygd oppvaskmaskinavstengning

Dette sier kundene våre

Vi har mottatt mange vurderinger og anmeldelser angående Grohe Minta og de aller fleste er positive. En bruker skriver "Stilig, praktisk og luksuriøs". En annen skriver: "Smidig, bra med kran og stilig design".

Relaterte artikler