Leter du etter den perfekte beskjæringssaksen? Vi har sammenlignet fem av våre mest populære beskjæringssakser og samlet produktanmeldelser fra kundene våre. Les videre for å se hvilken beskjæringssaks som er best i test!

Når du jobber med trær og planter, er det viktig å ha riktig verktøy for jobben. Både fordi det er morsommere å jobbe med effektive verktøy, og fordi du får et bedre sluttresultat. Et rent kutt for eksempel, heler raskere og reduserer risikoen for sykdommer. Når du investerer i kvalitetsutstyr, trenger du heller ikke å tenke på å erstatte det like ofte.

Våre mest populære beskjæringssakser 2024

For å gjøre det lettere for deg å velge hvilken beskjæringssaks som er best for dine behov, har vi sammenlignet de beskjæringssaksene vi selger best akkurat nå. Kundeanmeldelsene vi har samlet, er lagt inn via Trustpilot og kan leses i sin helhet på den enkelte produktsiden.

Fiskars Xseries P961

Fiskars er et velkjent merke som har produsert verktøy i over 300 år. Deres beskjæringssakser er populære blant både hageentusiaster og profesjonelle gartnere. Vår mest populære modell på Staypro er Fiskars Xseries P961, som er en brukervennlig og høykvalitets beskjæringssaks med flere smarte funksjoner. Den mest fremtredende egenskapen er beskjæringssaksens PowerGear-mekanisme, en innovativ teknologi som tredobler klippekraften. Finnes i størrelsene M og L.Fordeler

Fordeler

+ PowerGear-mekanisme

+ Komfortabelt håndtak

+ Blad med sideskjær

+ Lås med skyvebolt

Dette sier kundene våre

Vi har til nå ikke fått inn så mange anmeldelser av Fiskars Xseries P961, men de tilbakemeldingene som har kommet inn er svært positive. Spesielt fremhever kundene våre at den er behagelig å holde og enkel å jobbe med.

Fiskars PowerStep P83

En overveiende del av alle beskjæringssakser vi selger på Staypro, har sideskjær for rene og fine kutt. Fiskars PowerStep P83 er derimot av motholdstypen, noe som betyr at et enkelt blad skjærer mot en stoppblokk. Konstruksjonen gjør den egnet for tykke og døde grener, men mindre egnet for ferske, da  den kan skade plantevevet. En annen fordel med Fiskars PowerStep P83 er at den kan klippe i tre trinn avhengig av grenens tykkelse.

Fordeler

+ Motholdskonstruksjon

+ PowerStep med beskjæring i tre trinn

+ Passer for høyre- og venstrehendte

+ Klipper grener opp til 24 millimeter i diameter

Dette sier kundene våre

Staypros kunder gir høye karakterer og skriver positive anmeldelser om Fiskars PowerStep P83. Flere nevner Fiskars generelt høy kvalitet og fremhever at beskjæringssaksen er skarp. En bruker skriver: "Beste beskjæringssaksen hittil, og da har jeg gått gjennom 3 stk på kort tid. Denne var veldig brukervennlig, et ekte kupp."

Fiskars Solid P321

Fiskars Solid P321 er en enklere beskjæringssaks i FiberComp-materiale med sideskjær for tørre grener og kvister. Med denne beskjæringssaksen kan du klippe grener med opp til 20 millimeters tykkelse.

Fordeler

+ Prisgunstig

+ Skjær i herdet karbonstål med PTFE-belegg

Dette sier kundene våre

Basert på vurderinger og anmeldelser, er kundene våre svært fornøyde med Fiskars Solid P321. En kunde skriver at han eller hun er veldig fornøyd med kvaliteten og at den er perfekt for hagearbeidet.

Fiskars Xseries P921

En annen beskjæringssaks fra Fiskars! Fiskars Xseries P921 er en høytydende beskjæringssaks for deg som stiller høye krav til komfort og effektivitet. PowerGear-mekanismen gir tre ganger mer kraft i klippet, og det roterende håndtaket minimerer belastningen på fingrene. Bladet er laget av herdet karbonstål med PTFE-belegg for å redusere friksjon. Klippekapasitet er på 24 millimeter.

Fordeler

+ Roterende håndtak

+ PowerGear-mekanisme

+ 25 års garanti

Felco 38300002

Felco 38300002 er en populær beskjæringssaks i litt høyere prisklasse for beskjæring av grener opp til 25 mm. Designmessig er det en klassisk modell med håndtak av lettmetall, bufferanlegg, saftrenne og trådsaks. Hvis bladene slites ut, er det enkelt å bytte dem ut.

Fordeler

+ Håndtak i lettmetall

+ Bufferanlegg

+ Utbyttbare blader

Dette sier kundene våre

Vi har per dags dato fått inn relativt få anmeldelser av Felco 38300002, men de som finnes er entydig positive. Fordeler som trekkes frem er at den er hendig og enkel å bruke.