Hørselen din er Hellberg Safety’s største fokus. Siden 1962 har Hellberg sin fokus vært på å utvikle effektive og komfortable hørselvern som eliminerer skadelig lyd og samtidig optimerer lyd du vil høre i din omgivelse.  

Hellberg er en spesialisert leverandør for hørselvern, ansikts-skydd og kommunikasjonsløsninger innenfor rammen for Personal Protection Equipment (PPE). Siden 11962 er Hellberg nå representert i mer enn 50 internasjonale markeder og vokser hver dag.

Hørselvern

Hellberg tilbyr et svært sortiment med ulike hørselvern, alt for at det skal passe akkurat deg og dine behov på arbeidsplassen. Komfort og brukervennlighet motiverer til å regelbundet bruke hørselvernene. Samtidig så er den veldig optimerte teknologien en viktig del i opplevelsen som brukene føler.

Med ‘Active listening’ er du alltid nærværende i omgivelsen og samtidig beskyttet mot skadelige lyd. Du hører tydelig varselsignaler mens du kan kommunisere med kollegene dine uten å bli forstyrt av støy.

Ansiktsskydd

De tilbyr også anpassede ansiktsskydd for mer ekstreme forhold og miljøer. Industrier hvor Hellberg’s ansiktsskydd og visirer er ekstra brukbare en innen konstruksjon, skogbruk, kjemisk styring, elektrisk arbeid og snekker. Visirene er ergonomisk designede for å være praktiske og effektive, samtidig lett-kombinerte til hørselvern og skyddshjelmer.

Hos oss på Staypro finner du praktiske og konkurransekraftige hørselvern og visirer fra Hellberg i ulike modeller og funksjoner. Trenger du hjelp for å finne ut hva som passer deg? Kontakte gjerne vår dyktige kundeservice!