Er du kreativ, handy og brenner for snekring? Nå har du sjansen til å sammenligne dine kunnskaper med deltagere fra hele landet og konkurrere om priser fra vår samarbeidspartner Milwaukee, for ca 19 000 kroner*

Konkurransen går ut på å skape noe fint, praktisk, smart eller morsomt av et to-tom-fire virke (konstruksjonsvirke). Med to-tom-fire mener vi en trebit i gran eller furu i målene 48x98x2500 millimeter. Det er fritt fram å bruke spiker, skruer, lim, maling, vajer og lignende, men dette får naturligvis ikke ta overhånd.

Du deltar ved å sende inn bilder på ditt bidrag til konkurranse@staypro.no senest 28. februar kl 23:59. Når konkurransen er avsluttet vil en profesjonell jury velge ut de tre beste bidragene basert på idé og utførelse. Finalistene får tilsendt fraktseddel og sender deretter inn sine bidrag til Staypro for grundig vurdering.

Før du setter i gang er det viktig at du leser reglene nøye og de finner du her.

Hvordan gjøres avstemningen?

Ved å kombinere digital avstemning med stemmer fra en profesjonell jury, kåres en førsteplass, andreplass og tredjeplass. Digital avstemning og jury veier liker mye, men om utfallet skulle bli likt har juryen dobbeltstemme.

Når avstemningen er klar og juryen har gjort sitt valg, presenteres vinnerne på staypro.no/totomfireutfordring2021 og på Staypro sin Facebook.

Vil du vise fram ditt prosjekt i sosiale medier? Bruk gjerne hashtagen #totomfireutfordring2021

I to-tom-fire utfordringen kan du vinne Miwaukee M18 FPP6C3-502B.

Konkurrer om en stor verktøypakke fra Milwaukee

1. premie: Verktøypakken M18 FPP6C3-502B med slagbormaskin, slagskrutrekker, sirkelsag, tigersag, vinkelsliper, lommelykt, batterier, lader og oppbevaringsveske (verdi 16 840 kr).

2. premie: Verktøypakke fra Milwaukee med vaterbrekkjern, foldekniv, gradvinkel og polygriptang (verdi ca 1 400 kr)

3. premieBitssettet Shockwave CD 40P (verdi 485 kr)

* Eventuell premieskatt betales av vinneren. 

staypro.no/totomfireutfordring2021 kan du lese mer om konkurransen og fullstendig regelverk. Lykke til!