Ved å drive trafikk til Staypro.no kan du få provisjon fra oss på eventuelle salg. Så om du liker Staypro og anbefaler vår nettbutikk, har du gode muligheter til å tjene litt ekstra penger.

Denne typen samarbeid kalles ofte for affiliatemarkedsføring og er relativt vanlig hos større nettbutikker, slik som Staypro.no. Hvis affiliatemarkedsføring er et helt nytt begrep for deg, kan du lese en kortere beskrivelse nedenfor.

Hva er affiliatemarkedsføring?

Affiliatemarkedsføring er en type markedsføring der en “forhandler”, en såkalt affiliate, hjelper en annonsør med å markedsføre produkter eller tjenester. Affiliaten får så betalt av annonsøren, alt etter hvor mye salg han eller hun kan levere.

Affiliaten tjener altså penger ved å generere trafikk til sider der man kan handle online. En affiliate genererer som regel trafikken via sin hjemmeside, blogg eller sosiale medier.

Staypro sin affiliateprogram

Staypro har i dag et affiliateprogram gjennom Adtraction. Med Staypro sitt program kan du anbefale de mest populære varemerkene innen bygge bransjen og få 5 % i provisjon av ordreverdien du genererer. 

Hvordan begynner jeg?

Det er enkelt å begynne med affiliatemarkedsføring. For å kunne markedsføre Staypro, må du først opprette en konto hos Adtraction. Når du så logger inn på Adtraction, kan du enkelt søke på Staypro sitt affiliateprogram og lese flere regler om hva som er tillatt.

Som affiliate til Staypro må du bruke sporingslenker som du finner på kontoen hos Adtraction. Dette gjør at Adtraction kan spore de besøkende som du formidler til Staypro.no. Adtraction tilbyr også god support til nye affiliates som ikke helt veit hvordan de kommer i gang.

Hvis du lurer på noe rundt affiliateprogrammet, må du gjerne kontakte oss.