Med en avstand mellom blad og vegg på bare 10 mm, er Bosch senkesag GKT 18V-52 GC et verktøy som skiller seg ut fra mengden. Med den børsteløse Biturbo-teknologien, er den like kraftig som sine nettdrevne kolleger.

På det her tidspunktet er det få som tviler på at batteridrevne maskiner kan levere samme kraft som strømdrevne. Er du fortsatt ikke overbevist? Bosch GKT 18V-52 GC er en ny senkesag som ved hjelp av den børsteløse Biturbo-teknologien gir like høy ytelse som sine nettdrevne kolleger. Dette er mulig takket være Bosch ProCore-batterier som lar deg trekke mer strøm uten at batteriet overopphetes. Alle batterier fra og med 2008 fungerer, men for å få maksimal effekt trenger du et ProCore-batteri med 8 Ah.

Bare 10 millimeter mellom sagblad og vegg

Det kanskje aller beste med Bosch GKT 18V-52 GC er at det bare er 10 millimeter mellom sagbladet og veggen, som gjør den utmerket til saging av gulv. I helt senket stilling faller bladet ned 52 millimeter (uten styreskinne). Hvis du skal lage en stripe eller lignende, kan du vippe bladet til 45 grader. Du bruker de digitale kontrollene til å velge hastighet eller aktivere ECO-modus.

Bosch senkesag GKT 18V-52 GC er kompatibel med styreskinner fra andre produsenter

Styreskinnene fra Bosch er tilgjengelige i forskjellige lengder, opptil 3,10 meter, og hvis du skrur av stripen på undersiden av senkesag, er den også kompatibel med skinner fra Festool, Mafell og Makita. Det er også et bredt utvalg av klemmer, skinner og annet tilbehør som gjør arbeidet lettere.

Tre ting vi liker med Bosch GKT 18V-52 GC

  • Bare 10 millimeter mellom blad og vegg.
    Nærheten gjør det lettere når vi for eksempel sager gulv.
  • Kraft som et nettdrevet verktøy.
    Med Bosch ProCore 8.0 Ah-batterier får du den samme effekten som fra et ledningsverktøy.
  • Fungerer med skinner fra noen andre produsenter.
    Hvis du skrur av stripen på undersiden av verktøyet, vil Bosch GKT 18V-52 GC være kompatibel med styreskinner fra Bosch, Festool, Mafell og Makita.