Bosch har videreutviklet høyeffektive batterier på 18 volt for profesjonelle håndverkere, og lanserer nå serien ProCore 18 V-batterier med 4,0, 8,0 og 12,0 Ah. Bosch har også lansert GAL 18V-160C Professional, verdens første tilkoblede lader for 18-volts batterier.

Vårt primære mål er at alle netttilkoblede verktøy på sikt skal kunne byttes ut med batteridrevne varianter. Med de nye høyeffektive batteriene i ProCore18V-serien har vi kommet et godt stykke nærmere dette målet, sier Stefan Rübenacke hos Bosch Power Tools, ansvarlig for batterier og ladere til elverktøy for proffmarkedet.

Compact:

Compact-batteriet ProCore 18 V 4,0 Ah er konstruert i ett sjikt, noe som gjør det mindre og lettere enn standardbatterier i to sjikt, men som til tross for dette gir samme effekt. Det forenkler seriearbeid eller arbeid over hodehøyde. Perfekt til boring og skrutrekking der lav vekt spiller en rolle. Den nyeste celleteknologien i ProCORE 18 V 4,0 Ah gir like stor effekt som et standard 4,0 Ah-batteri, men det er lettere og opptil 39 % mer kompakt enn sammenlignbare batterier i samme klasse.

Performance:

Performance-batteriet ProCore 18 V 8,0 Ah har en effekt som kan sammenlignes med et strømaggregat på 1600 watt, noe som egner seg for flere bruksområder og oppgaver som krever høyere kapasitet.

Endurance:

Når du vil få ut det maksimale fra verktøyene! Takket være den 3-lags cellearkitekturen til ProCORE 18 V 12,0 Ah kan du arbeide ekstra lenge med maksimal effekt. Du får samme effekt som nettdrevne verktøy. Endurance-batteriet ProCore 18 V 12,0 Ah brukes til krevende oppgaver med batteridrevne borhammere, vinkelslipere og sirkelsager.

Bosch pro core batteri

Verdens første tilkoblede lader for 18-volts batterier

GAL 18V-160 C Professional gir en lade-strøm på 16 ampere, og er dermed den raskeste laderen for 18-volts batterier. Den lader det største batteriet, ProCore 18 V 12,0 Ah, til 80 % på ca. 35 minutter, noe som er dobbelt så raskt som den forrige laderen, GAL 1880 Professional.

Det er samtidig verdens første lader som er utstyrt med en ”Connectivity”-funksjon, som gjør at brukeren enkelt kan koble laderen til smarttelefonen via Bosch Toolbox-appen. Da kan du få informasjon om ladetid og batteriets generelle status. Laderen har fire lademoduser, avhengig av oppgave, fra et ekstra skånsomt til ”Power Boost” som lader batteriet halvfullt på kortest mulig tid slik at man kan få ferdigstilt arbeidet når man har dårlig tid.

Tilgjengelighet

ProCore 18 V-batteriene 4,0, 8,0 og 12,0 samt laderen GAL 18V-160 C kan du nå kjøpe hos oss på Staypro. Se lenkene nedenfor for å finne produktene!