I år går Black Week i gang allerede den 22. november. Hvor lenge holder salget på? Hvordan sikrer man seg de beste kuppene? Her har vi samlet alt du trenger å vite om Black Friday, Black Week og Cyber Monday 2024. Nå er tiden inne igjen!

Den store salgsdagen Black Friday har med tiden blitt en stor favoritt og tradisjon hos mange. Vi handler bare mer og mer på nett og Black Friday blir bare større og større. Derav nå Black week!

Black Friday hos Staypro

Selvfølgelig feirer vi på Staypro også Black Friday, samt Black Week. Dette er årets største og beste kampanje, så pass på å få med deg alle supertilbudene! – Tilbudene på Staypro kommer slippes under hele uken, så legg det i minneboken allerede nå at fra fredag 22. november er det på tidet å ta turen innom Staypro.no.

3 tips til Black Friday

For at du skal få den beste Black Friday-opplevelsen her på Staypro, vil vi dele noen raske tips med deg.

1. Abonner på vårt nyhetsbrev og følg oss på sosiale medier

Under Black Week, Black Friday og Cyber Monday vil vi tipse om mange gode tilbud i alle våre kanaler. Registrer deg i god tid før salget starter for å ta del av det beste. Følg oss i våre kanaler her under:

2. Ikke vent for lenge

Selv om vi fyller på med mer varer til Black Friday, risikerer man at populære produkter går tom.

3. Planlegg i god tid

Se over budsjettet ditt og tenk på hva du trenger før du setter i gang shoppingen. Slik unngår du å handle for mer enn du har råd til, og du slipper alt stress. Hvis du allerede nå vet hvilke produkter eller produktkategorier du er interessert i, kan du lese deg opp og sammenligne disse før salget starter.

Når er Black Friday?

Black Friday faller ikke på en fast dato hvert år, den faller istedet alltid på dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Den feires alltid den fjerde torsdagen i november.

Når er Black Friday 2024?

Black Friday 2024 er den 29. november.

Når er Black Week 2024?

Salgsuken Black Week starter mandag 25. november og holder på hele uken. Her på Staypro starter vi kampanjen allerede 22. november.

Når er Black Weekend 2024?

Black Weekend er helgen etter Black Friday 30. november-1. desember.

Når er Cyber Monday 2024?

Cyber Monday 2024 er den 2. desember.

Hvorfor heter det Black Friday?

Det finnes to forklaringer på hvordan navnet ble til, den første forklaringen dateres tilbake til 1960-tallet i Philadelphia der store mengder trafikanter i de sentrale delene av byen førte til generelt kaos og et økt antall trafikkulykker. Den andre forklaringen kommer av at det er dagen i året da mange selskaper går fra røde minus-tall til svarte pluss-tall, noe som betyr at selskapene endelig er “back in black”.

Black Friday i Norge

I Norge ble Black Friday først introdusert i 2010. Dagen har i senere tid, sammen med julens førjulsdager og mellomdager utviklet seg til å bli en av årets beste shoppingdager. Allerede i 2017 ble salgsperioden utvidet da mange e-forhandlere lanserte kampanjer som varte hele helgen (Black Weekend) eller til og med hele uken (Black Week). Etter det kommer Cyber ​​Monday, som opprinnelig var nettbutikkenes svar på Black Friday.

Har du noen spørsmål eller vil finne ut litt mer? Kontakte gjerne vår dyktige kundeservice, så hjelper de deg!