Historien om ESAB er historien om sveising. I 1904 utviklede Oscar Kjellberg, bedriftens grunnere, verdens første sveiseelektrode. I mer enn 100 år har ESAB vært drevet av et stort ønske om å forbedre eksisterende løsninger og nye innovative løsninger for kundene. ESAB-varemerket er synonymt med verdensledende ekspertise innom tilsett materialer sveise- og skjæreutstyr. Dette har gjort ESAB til en verdensledende aktør innenfor sveiseprodukter og avanserte skjæresystemer.

I dag er ESAB en global bedrift som er representerte i nesten hele verden. Konsernet er organisert i fem geografiske regioner; Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia/Stillehavet og Midtøsten/Afrika.

ESABs bedriftsstruktur og arbeidssett er utviklende for å levere effektive og høyproduktive løsninger som imøtekommer kundens krav på en måte som overgår forventningene og krav. Derav er visjonen til ESAB veldig klar; Å være den ledende globale leverandøren av innovative sveise og- skjæreløsninger for all metall fabrikasjon.

esab-sveise

Vi i Staypro er utrolig glad over å endelig tilby kundene våres med et bredt sortiment fra ESAB. Hos oss finner du ulike typer av sveiser og tilbehør fra ESAB.

Har du noen spørsmål om produktene fra ESAB kan du kontakte Staypro sin flinke kundeservice.