Verktøytavle, verktøyskap eller verktøybelte? Med riktig verktøyoppbevaring kan du gi verktøyene dine den kjærligheten de fortjener. I denne guiden hjelper vi deg å velge den rette.

Har du verktøy som ligger og strør litt her og der? Kan du aldri finne verktøyet når du trenger det? Huseiere som har begynt å samle på elektroverktøy, får raskt problem med oppbevaringen. Å oppbevare på feil måte fører ikke bare til uorden og frustrasjon, det betyr også at verktøyene ikke kommer holde seg fine like lenge som du hadde ønsket. Her går vi gjennom alle alternativ som finnes, slik at du kan gi verktøyene dine den kjærligheten de fortjener!

Verktøyboksen – Hvorfor gjøre det vanskelig?

verktøyboks

Hvis du bare eier en oppbevaringsboks eller veske for dine verktøy, er det sannsynligvis en verktøykasse du har, og det er du ikke alene om. Plast er lettere å bære, men stål har lengre levetid. Verktøykassen er perfekt for de som har noen få verktøy og som vil ha de sammen på ett sted. Om noe må fikses, er det bare å hente verktøykassen!

Verktøytavle – En verktøyoppbevaring for den som er stolt av verktøysamlingen sin

verktøytavle

Verktøytavlen er en klassiker når det gjelder verktøyoppbevaring og et absolutt must i garasjen eller verkstedet. Ideen er like enkel som den er genial. Tavlen består ganske enkelt av mange små hull, slik at du kan sette opp kroker og verktøyholdere for å organisere den ultimate verktøyveggen. Morsomme varianter er verktøytavler på hjul eller skinner med tilhørende kroker. Uansett hva du velger, er det en tidløs klassiker!

Verktøyvesken – Oppbevaring av verktøy for de som reiser mye mellom forskjellige jobber

verktøyveske

Verktøykassen er god, men ikke så fleksibel som en romslig verktøyveske. Hvis du skal bort å snekre er det bare å legge verktøyet og tilbehøret du trenger i veska og legge den inn i bilen. Velg en modell med en skulderrem, eller en ryggsekkmodell, så kan du gli rundt på arbeidsplassen med en fin avslappet holdning.

Sortimentskrinet – Et must for deg som liker orden

sortimentskrin

Oppbevaring av små spiker, skruer, stifter og plugger i verktøykassen fungerer sikkert bra i begynnelsen, men når verktøykassen begynner å renne over, er det på tide å organisere de i et sortimentskrin. Invester i et system der de forskjellige delene kan stables og settes sammen hvis du skulle få et større behov i for mer plass i fremtiden.

Verktøyvognen – En langsiktig investering

verktøyvogn

En verktøyskap i stål som ruller med høy lastekapasitet og mange låsbare skuffer, er en fin mellomting mellom sortimentskrin, verktøykasse og verktøyboks. De er ikke kjent for å være billige, men er bygget for å vare lenge. Invester gjerne i et system som kan tilpasses over tid – for hvem vet hvordan dine behov vil se ut om noen år?

Verktøybelte – For deg som alltid er på farten

verktøybelte

Bor du i en stor villa hvor det ofte er ting å fikse og hvor halve dagene tilbringes på en stige, trenger du et verktøybelte. For hvor effektivt er det å måtte løpe frem og tilbake til garasjen når du trenger en skrutrekker til? Hvis du prioriterer ergonomi, bør du se nærmere på modeller med seler slik at vekten fordeles. Tenk nøye gjennom hva du trenger i form av lommer, slik at du finner et belte du virkelig liker.

Verktøykassen – Virkelig lagring av verktøy for deg som er redd for verktøyene dine

verktøykasse

Hvis du skal oppbevare verktøyene over lengre tid og ikke trenger å frakte de mellom ulike steder eller arbeidsplasser, er verktøykassen et interessant alternativ. I en romslig og vanntett kasse med lås på vil verktøyene holde seg fine over tid. Noe som kan være upraktisk med verktøykassen er at den er veldig stasjonær, men hvis du velger en variant med hjul på kan du i hvertfall enkelt dra den ut i oppkjørselen når du skal mekke på bilen eller jobbe med fasaden på huset.

Hos finner du et bredt utvalg av maskin- og verktøyoppbevaring til forskjellige behov. Hvis du er usikker på hva du skal velge, er du varmt velkommen til å kontakte vår dyktige kundeservice!