I 1932 grunnla Albert J. Dremel bedriften Dremel Manufacturing Company. Bedriften tilbød et håndholdt høyhastighetsverktøy, som han oppkalte Moto-verktøyet.

Produktets allsidige ytelse appellerte til både hobbybrukere og håndverkere. Brukerne berømte Moto-verktøyet som den perfekte problemløseren. Med kompakt størrelse, allsidighet og høye hastighet tilbød alle et alternativ til store elverktøy. Bruksområdene for det roterende verktøyet er mange og kun begrenset av fantasien din.

Dremel mener at når vi alle bygger, er vår verden et bedre og mer personlig sted å bo på. Derfor er deres mål å gi muligheten til å oppnå din visjon om å leve ideene dine. For at du skal kunne gjøre dette gir dom deg alle verktøy du trenger for å gjøre veldig spesifikke oppgaver.

Mye er forandret siden Dremel ble grunnlagt. Det roterende verktøyet fra Dremel har nå vokst til å inkludere mange trådløse og trådløse modeller. For at gjøre de roterende verktøyene enda mer allsidige tilbyr vi mer enn 150 tilbehør og flere innsatsverktøy.

I løpet av årene har Dremel utvidet seg utover roterende verktøy for å tilby skaperne et komplett utvalg av allsidige verktøysystemer som gir den perfekte løsningen for nesten alle jobber. Med kompakte sager, butanverktøy og spesialprodukter er det enkelt å stole på att Dremel fullfør prosjektene.

dremel

Bruksområder

Folk synes at Dremel er veldig praktisk for å reparere hjemmene sine, berike hobbyene, dekorere eller forbedre livsmiljøene. Dremel-merket har et høy-kvalitet rykte blant håndverkere, skapere og gjør-det-selv-folk.

Utenfor hjemmet finner du Dremel-produkter i bygge bransjen, skoleklasser, backstage i teatre, laboratorier og interaktive museer. Uansett hvor de brukes, ser folk Dremel-verktøyene som en perfekt løsning til mange daglige gjøremål og problemer. Hvis du skal skjære, slipe, gravere eller rengjøre så er garantert en Dremel-produkt et veldig bra alternativ for et raskere og penere resultat. Trenger du hjelp for å finne riktig produkt? Ta gjerne kontakt med vår dyktige kundeservice.