Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gresstrimmere & ryddesager

Batteridrevne gresstrimmere og ryddesager er perfekte for kantklipping og klipping av mindre gressplener. Hos Staypro finner du gresstrimmere og ryddesager fra merker som Gardena, Bosch med flere.
Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
5 produkter
  • 1
Batteridrevne gresstrimmere og ryddesager er perfekte for klipping av kanter og mindre gressplener. De er ofte stille og lette i motsetning til sine bensindrevne søsken. Det finnes modeller med innebygget batteri, men på de fleste kan du bytte ut batteriet. Batterispenningen gir deg en indikasjon på hvor kraftig maskinen er. 18 V-maskinene er de mest populære, men du kan også velge verktøy med høyere eller lengre spenning. Hvis du allerede har verktøy og maskiner fra produsenter som f.eks. Bosch, kan du kjøpe en gresstrimmer fra dette merket og bruke de samme batteriene i den.

Velg riktig verktøy
En grønn og jevnt klippet plen gir et fint helhetsinntrykk for hele hagen. Noen ganger kan det være vanskelig å oppnå det perfekte resultatet med kun én gressklipper og da kan det være behov for et annet verktøy som et komplement. Staypro tilbyr et bredt utvalg av batteridrevne gresstrimmere og ryddesager slik at du kan finne riktig maskin for dine behov. Ønsker du å trimme plenen på steder der klipperen ikke kommer til? Med en gresstrimmer kan du enkelt trimme langs kantene på plenen, i skråninger og langs blomsterbedet. Har du planer om å rydde sly, pinner og ugress bør du heller velge en ryddesag. Mange ryddesager har utskiftbart trimmerhode og på denne måten kan verktøyet takle ulike typer terreng.

Er du usikker på hvilken hagemaskin du skal velge, kan vår praktiske guide "Slik velger du rett gresstrimmer og ryddesag" veilede deg. Du kan også lese «Våre 5 mest populære gresstrimmere 2022 – testet av våre kunder» for å se hvilke gresstrimmere som har blitt best rangert i tester.

Tenk på sikkerheten
Uansett om du skal klippe en mindre plen, trimme lett langs kantene på blomsterbedet eller håndtere større busker, er det viktig at du har på deg klær som beskytter kroppen din. Velg vernebriller, lange bukser og ordentlige sko fremfor lettere klær som sandaler og shorts.

Praktiske funksjoner
Hos oss i Staypro finner du gresstrimmere og ryddesager fra populære merker som Gardena, Black & Decker, Bosch med flere. Det brede utvalget omfatter ulike modeller med mange ulike funksjoner. For eksempel kan du finne verktøy med praktiske funksjoner som uttrekkbart teleskopskaft, variabel hastighet, roterbart hode og automatisk mating av trimmertråden.