Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PipelineArt.nr: 3124148

Gardena
Startpakke
for hagerørledning
Beskrivelse
Art.nr: 3124148
GARDENA Pipeline Starter Kit inneholder alle nødvendige komponenter for en vellykket installasjon av GARDENA Pipeline System. Vannet tilføres fra kranen, gjennom koblingspunktet og inn i rørledningene i bakken.
Nyhet
Prisjakt
1 562 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3124148
GARDENA Pipeline Starter Kit inneholder alle nødvendige komponenter for en vellykket installasjon av GARDENA Pipeline System. Vannet tilføres fra kranen, gjennom koblingspunktet og inn i rørledningene i bakken.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Pipeline Starter Kit inneholder alle nødvendige komponenter for en vellykket installasjon av GARDENA Pipeline System. Vannet tilføres fra kranen, gjennom koblingspunktet og inn i rørledningene i bakken. De to medfølgende vannkoblingene fungerer som en tilkoblingskontakt for en slange eller de separate tilgjengelige GARDENA rørkoblingene, for eksempel Square Spreader eller Hagekran. Som med alle andre systemdeler er vannkoblingen en permanent installasjon. Dette sikrer at vann er tilgjengelig når som helst i hagen, akkurat der du trenger det. Vannkoblingen er utstyrt med en automatisk stoppventil, som sparer ekstra turer til kranen og unngår unødvendig bruk av vann ved tilkobling av verktøyene. Dreneringsventilen brukes til automatisk tømming når du tar rørsystemet ut av drift. Den monteres på systemets laveste punkt og gjør systemet frostsikkert. Både koblingspunktet og de to vannkontaktene i rørledningene er utstyrt med smussfiltre for å beskytte mot smusspartikler. Filtrene er enkle å fjerne og rengjøre under rennende vann. Alle komponentene i startsettet er av høy kvalitet, UV-bestandige og produsert i Europa. Settet kan utvides med rørkomponenter. Enkel tilgang til vann, akkurat der du trenger det - underjordisk rørsystem.
  • Praktisk vannforsyning hvor som helst i hagen
  • Enkel rengjøring av smuss og kalk
  • Høy kvalitet og frostsikker takket være avløpsventilen

Leveringsomfang

  • 1 stykk Profi Maxi-Flow System koblingssett
  • 1 stykk koblingspunkt
  • 2 stykk vannstasjoner
  • 1 stykk T-kobling 25 mm
  • 3 stykk koblinger 25 mm x 3/4" innvendig gjenger
  • 1 stykk T-kobling 25 mm x 3 /4" innvendig gjenge
  • 1 stykk tømmeventil
Tekniske data​ 
Gjenge3/4" innvendig gjenge

Spesifikasjoner

EAN 4078500057714

Anbefalt