Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gresstrimmere & ryddesager

Motordrevne gresstrimmere og ryddesager brukes til å trimme overflater i hagen der gressklipperen ikke kommer til. Nedenfor finner du tilbud på nettdrevne modeller fra merker som Bosch DIY, Gardena og flere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
20 produkter
  • 1
Nettdrevne gresstrimmere og ryddesager er passende verktøy for trimming av overflater i hagen der gressklipperen ikke kommer til. En maskin med ledning har mange fordeler - lav vekt, lav miljøbelastning og en relativt stillegående motor. Du kan bruke den nettdrevne gresstrimmeren over lengre tid da du ikke trenger å bekymre deg for å lade batterier eller fylle drivstoff. Strømtilkoblingen gjør at arbeidsområdet er litt mindre sammenlignet med en drivstoff- eller batteridrevet modell, men med enkel tilgang til stikkontakter er det som regel ikke noe problem. Føles det vrient å vite hvilken variant som passer deg best, er siden "Slik velger du riktig gresstrimmer og ryddesag" en god veiledning.

Hvilken maskin skal du velge?
Akkurat som navnet sier er gresstrimmeren perfekt for trimming av gress, og med riktig trimmer kan du få glatte og fine kanter på plenen og langs hagens blomsterbed. Skal du i stedet håndtere slu eller busk, er en ryddesag bedre egnet. Mange modeller av ryddesager har et utskiftbart trimmerhode, slik at du kan velge hode ut fra hvor intenst terreng du har tenkt å trimme. I vår guide "Gresstrimmer eller ryddesag - Hvilken bør du velge?" du kan lese mer om hvilken maskin som passer dine behov.

Sikkerhet i fokus
Når du bruker en motordrevet gresstrimmer eller ryddesag, er det viktig å være forsiktig med ledningen. Skal du trimme et større område og gå frem og tilbake langs skjæreflaten, er det ellers lett at snoren tar skade. Det er også greit å være på vakt om hvordan du kler deg når du klipper eller trimmer i hagen din. Lange bukser og ordentlige sko er et passende valg. Det kan også være greit å bruke vernebriller som beskytter mot gress og flis som kan sprekke rundt.

Smarte funksjoner
Staypro tilbyr nettdrevne gresstrimmere og ryddesager fra merker som Black & Decker, Gardena, Bosch DIY med flere. Du kan velge modell basert på de spesifikke egenskapene som er viktige for deg. Ønsker du et verktøy som er behagelig å bruke over lengre tid, er en gresstrimmer med teleskophåndtak og ergonomisk håndtak å foretrekke. En annen verdsatt funksjon er automatisk trådmating av verktøyets trimmertråd.