Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena ComfortArt.nr: 2970640

Gardena
Sprøytelanse
5 l
Beskrivelse
Art.nr: 2970640
Ergonomisk sprøyte på 5 liter for plantepleie. Med integrert kjegleformet åpning for enkel påfylling og slitasjeoverflate for komfortabel pumping.
Prisjakt
352 kr
inkl. MVA

Beregnet 02.10.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2970640
Ergonomisk sprøyte på 5 liter for plantepleie. Med integrert kjegleformet åpning for enkel påfylling og slitasjeoverflate for komfortabel pumping.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Med 5 l Comfort-sprøyten fra GARDENA, kan du enkelt ta vare på plantene i hagen. Den brukes til påføring av plantevern, sprayvanning og gjødsel. Trykket bygges opp i beholderen ved å pumpe den praktiske D- håndtak opp og ned. I kombinasjon med de ergonomiske støttene gir denne bevegelsen en fast og stabil posisjon, selv på ujevne overflater. For å beskytte planter mot skader, kan en spesiallaget blanding også brukes. Inspirasjon for organisk plantebehandling inkludert oppskrifter, og brygget blir filtrert ved hjelp av det medfølgende nylonfilteret.

Den kjegleformede åpningen på 12 cm gjør det veldig enkelt å fylle væske i beholderen. Det er behagelig å bære sprøyten over skulderen takket være den ergonomisk plasserte bærestroppen og tilkoblingene på den ene siden. Via siktstripen kan du se hvor mye væske som er igjen i sprayflaskens 5 l tank. Det fungerer veldig bra å sprøyte væsker med sprinklerstangen. Stanghåndtaket er også veldig ergonomisk, og takket være det justerbare munnstykket med den tynne spraystrålen og vanntåken, er det to forskjellige styrker, slik at du kan justere behovene til de forskjellige plantene.
  • For påføring av plantevern, sprøyting og gjødsel
  • Pump det praktiske D-håndtaket opp og ned
  • Ergonomiske støtter gir denne bevegelsen en fast og stabil posisjon, selv på ujevne underlag
  • Kegleformet åpning på 12 cm gjør det veldig enkelt å fylle væske i beholderen
  • Bærestropp og tilkoblinger gjør det praktisk å bære sprøyten over akselen
  • Visjonstrimmel for å inspisere mengden væske som er igjen i sprøyteflaskens 5 l tank
  • Justerbar spraydyse med to forskjellige styrker
  • Utstyrt med sikkerhetsventil

Leveringsomfang

  • 1 nylonfilter
  • Oppskrift for plantebehandling

Spesifikasjoner

EAN 4078500051156

Anbefalt