Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gelia AmptecArt.nr: 3081837

Gelia
Ladekabel
1-fas, mode 2, CEE/Schuko, 10-16 A, 5 m
Beskrivelse
Art.nr: 3081837
Ladekabel for enfaslading av elbiler. Mode 2-kabelen har type 2-kontakt i den ene enden og CEE-uttak i den andre.
Prisjakt
4 684 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3081837
Ladekabel for enfaslading av elbiler. Mode 2-kabelen har type 2-kontakt i den ene enden og CEE-uttak i den andre.

Produktinformasjon

Egenskaper

Ladekabel for enfaslading av elbiler. Mode 2-kabelen har type 2-kontakt i den ene enden og CEE-uttak i den andre. Med adapter for CEE til schuko. Brukes til elbiler med uttak type 2 for å lade via CEE-uttak, eller ved hjelp av adapteren via et vanligt schuko-uttak (nødlading). Ladestrømmen kan reguleres i to trinn, 10A eller 16A. Reguleringen gjøres med et knappetrykk på kontrollboksen som sitter på kabelen. LED-lamper viser om kabelen er av eller på, ladestatus og ladestrøm. Ladekabelen har personbeskyttelsesbryter type A (30 mA AC), overstrømsvern, over- og underspenningsvern, kortslutningsvern og lynvern samt overvåking av temperaturen for sikker og pålitelig bruk.

Kabelen er produsert av TPU (termoplastisk polyuretan), som gir letthåndterlig og solid kabel for alle miljøer. I lederne er det ren kopper av høyeste kvalitet som bidrar til enestående ladeegenskaper. Den robuste designen gjør at kabelen klarer seg selv om man skulle kjøre over den med bilen. Håndtaket er ergonomisk utformet for et stødig grep og enkel håndtering. Kontakten er i ABS-materiale av høy kvalitet for å gi et stilrent utseende og gode egenskaper. I kontakten er det en smartchip som overvåker ladingen og automatisk slår av ladingen hvis det oppstår en feil.

Mode 2-kabler for elbillading har en kontrollboks montert på ladekabelen. Brukes til lading av elbiler via et standardstrømuttak. Kontrollboksen inneholder blant annet en jordfeilbryter og andre komponenter som sikrer en kontrollert lading av elbilen.
Tekniske data​ 
TypeBS-PCD0202-CEE-5M
Type kjøretøysideType 2
Type infrastruktursideCEE-kontakt
Kabellengde5 m
Merkespenning230 V
Merkestrøm16 A
KabeltypeRett
StrømtypeAC enfas
LademodusModus 2
Vekt4 kg
Kapslingsklasse (IP)IP66

Spesifikasjoner

EAN 7318270046059

Anbefalt