21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Philips Hue AdoreArt.nr: 3053812

Philips Hue
Plafond
krom, LED, 2400 lm
Beskrivelse
Art.nr: 3053812
Philips Hue Adore er en kromfarget taklampe som hjelper deg med å lese, slappe av, få energi og konsentrere deg i riktig belysning om dagen. Styr direkte med den medfølgende Hue Dimmer switch eller Bluetooth-appen.
2396.25 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 2-3 dager
Beskrivelse
Art.nr: 3053812
Philips Hue Adore er en kromfarget taklampe som hjelper deg med å lese, slappe av, få energi og konsentrere deg i riktig belysning om dagen. Styr direkte med den medfølgende Hue Dimmer switch eller Bluetooth-appen.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper
Philips Hue Adore er en kromfarget taklampe som hjelper deg med å lese, slappe av, få energi og konsentrere deg i riktig belysning om dagen. Styr direkte med den medfølgende Hue Dimmer switch eller Bluetooth-appen. Koble til en Hue Bridge hvis du vil ha flere smarte lysfunksjoner.

Koble sammen med en trådløs dimmerstrømbryter for enkel og trådløs styring
Styr Philips Hue-lampene direkte med den trådløse dimmerstrømbryteren. Du kan tenne og slukke lyset, veksle mellom de fire forprogrammerte lysinnstillingene og justere lysstyrken. Installasjonen er enkel og problemfri. Alt du trenger å gjøre er å koble bryteren til lyskilden og deretter plassere den i hjemmet. Så enkelt er det.

Styr opptil 10 lamper med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styre Hue-smartlampene i et enkelt rom i hjemmet. Legg til opptil 10 smartlamper og styr dem med et enkelt knappetrykk på din mobile enhet.

Styr lampene med stemmen
Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant når den pares med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkle stemmekommandoer lar deg styre flere lyskilder i et rom eller bare én eneste lampe.

Få de perfekte lysinnstillingene for dine daglige behov
Fire forhåndsinnstilte lysmoduser – Energize, Concentrate, Read og Relax - skapte for dine daglige behov og gjør dagen din enklere og vakrere. De to kalde lysinnstillingene, Energize og Concentrate, hjelper deg med å komme i gang om morgenen eller beholde fokus, mens de varmere Read og Relax hjelper deg med å nyte en god bok eller roe ned en stresset hjerne.

Lås opp hele utvalget av smarte lampefunksjoner med Hue-bro
Legg en Hue Bridge (selges separat) til smartbelysningen slik at du kan oppleve hele utvalget av Philips Hue-funksjoner. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 smarte lyskilder for styring i hele hjemmet. Skap rutiner for å automatisere hele det smarte hjemmebelysningsoppsettet. Styr belysningen når du er borte eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte strømbrytere.
  • Riktig belysning om dagen forenkler lesing, avslapping, konsentrering og hjelper deg emd å få energi
  • Styr direkte med den medfølgende Hue Dimmer Switch eller Bluetooth-appen
  • Koble til en Hue Bridge for flere smarte lysfunksjoner
  • Spesielt utformet for baderom

Leveringsomfang

  • 1 stk. Philips Hue Dimmer Switch
Tekniske data: 
FargeKrom
MaterialeMetall
Energieffektivitetsetikett (EEL)Built in LED
LevetidOpp til 30 000 h
Total lysstyrke for armatur2400 lm
Lampeteknologi24 V
Lysfarge2200–6500 Hue White Ambiance
Nettstrøm50-60 Hz
Antall lamper1
Wattstyrke, medfølgende lampe27 W
Maks. wattstyrke, reservelampe32 W
BeskyttelsesklasseIP44/II – dobbeltisolert
Mål (L x B x H)407 x 407 x 60 mm
Vekt2,28 kg
Tekniske data​

EAN 8718696175811

Anbefalt