21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Philips Hue White Ambiance AdoreArt.nr: 3053818

Philips Hue
Speillampe
hvit, 1050 lm
Beskrivelse
Art.nr: 3053818
Vegglampen Philips Hue White Ambiance Adore har et klassisk design og moderne funksjoner. Lysinnstillingene som du styrer direkte med den medfølgende Hue Dimmer switch eller Hue Bluetooth-appen hjelper deg med å lese, slappe av, få energi og konsentrere deg.
1933.75 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 2-3 dager
Beskrivelse
Art.nr: 3053818
Vegglampen Philips Hue White Ambiance Adore har et klassisk design og moderne funksjoner. Lysinnstillingene som du styrer direkte med den medfølgende Hue Dimmer switch eller Hue Bluetooth-appen hjelper deg med å lese, slappe av, få energi og konsentrere deg.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper
Vegglampen Philips Hue White Ambiance Adore har et klassisk design og moderne funksjoner. Lysinnstillingene som du styrer direkte med den medfølgende Hue Dimmer switch eller Hue Bluetooth-appen hjelper deg med å lese, slappe av, få energi og konsentrere deg. Legg til en Philips Hue Bridge hvis du vil ha flere funksjoner. Plasser armaturen horisontalt over speilet eller monter to armaturer vertikalt på hver side for beste atmosfære.

Koble sammen med en trådløs dimmerstrømbryter for enkel og trådløs styring
Styr Philips Hue-lampene direkte med den trådløse dimmerstrømbryteren. Du kan tenne og slukke lyset, veksle mellom de fire forprogrammerte lysinnstillingene og justere lysstyrken. Installasjonen er enkel og problemfri. Alt du trenger å gjøre er å koble bryteren til lyskilden og deretter plassere den i hjemmet. Så enkelt er det.

Styr opptil 10 lamper med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styre Hue-smartlampene i et enkelt rom i hjemmet. Legg til opptil 10 smartlamper og styr dem med et enkelt knappetrykk på din mobile enhet.

Styr lampene med stemmen
Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant når den pares med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkle stemmekommandoer lar deg styre flere lyskilder i et rom eller bare én eneste lampe.

Lås opp hele utvalget av smarte lampefunksjoner med Hue-bro
Legg en Hue Bridge (selges separat) til smartbelysningen slik at du kan oppleve hele utvalget av Philips Hue-funksjoner. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 smarte lyskilder for styring i hele hjemmet. Skap rutiner for å automatisere hele det smarte hjemmebelysningsoppsettet. Styr belysningen når du er borte eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte strømbrytere.
  • Bluetooth- og Philips Hue Bridge-aktivert
  • Innebygd LED-lampe
  • Bluetooth-styring via app
  • Legg til en Hue Bridge for å få tilgang til flere smarte lysfunksjoner
  • Dimbar armatur

Leveringsomfang

  • 1 stk. Philips Hue Dimmer Switch
Tekniske data: 
FargeHvit
MaterialeMetall
Spesielt utformet forBaderom
TypeVeggbelysning
Energieffektivitetsetikett (EEL)Built in LED
Levetidopp til 20 000 h
Total lysstyrke1050 lm
Lampeteknologi24 V
Lysfarge2200–6500 Hue White Ambiance
Nettstrøm50-60 Hz
Antall lamper1
Wattstyrke, medfølgende lampe13 W
BeskyttelsesklasseIP44, II (dobbeltisolert)
Utskiftbar lyskildeNei
Mål (L x B x H)424 x 116 x 43 mm
Vekt590 g
Tekniske data​

EAN 8718696175804

Anbefalt