Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Televes 934801Art.nr: 3035878

Televes
Kontakt
farge- og typemerkede
Beskrivelse
Art.nr: 3035878
Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert.
Prisjakt
36.00 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 6-7 dager
Beskrivelse
Art.nr: 3035878
Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert. Én endring er den unike løsningen med den ytre O-ringen som gir full metallisk kontakt mellom mutter og tilkoblingskontakt. Dette garanterer at kontakten får riktig trekkmoment og også riktig impedans.
Et kjent faktum er at også F-kontakter som er tiltrukket med momentnøkkel har en tendens til å løsne pga. f.eks. vibrasjoner. I disse nye kontaktene hindres dette gjennom en unik låsering (L-utførelsen).
Blant det som PCT har patentert er en løsning med dobbelte 360 graders compression-ringer som gir optimal trekklast og skjermingsegenskaper og beskytter mot fuktinntrengning.
For installatøren er disse kontaktene raskere og enklere å arbeide med. Spesielt med det nye ergonomisk designede compression-verktøyet.Alle kontakter er farge- og typemerkede med en farge for hver kabeltype.
DRS-serien er for normalinstallasjoner mens TRS-kontaktene brukes til virkelig krevende formål der høyeste mulige ytelse er et must. TRS-kontaktene er i et noe kortere hus og kan derfor med fordel brukes på trange steder.
Med kompresjonsteknologien finnes også kontakter for BNC og IEC

Spesifikasjoner

EAN 7321411024663

Anbefalt