Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese KayaArt.nr: 2920005

eeese
Aircondition
med Wifi
Beskrivelse
Art.nr: 2920005
Kaya aircondition er en mobil aircondition med A-merket energieffektivitet, vaskbart filter, LD og berøringsskjerm samt fjernkontroll. Med den innebygde 24-timers timerfunksjonen kan du alltid komme hjem til et deilig nedkjølt hjem.
Prisjakt
4 650 kr
inkl. MVA
3 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2920005
Kaya aircondition er en mobil aircondition med A-merket energieffektivitet, vaskbart filter, LD og berøringsskjerm samt fjernkontroll. Med den innebygde 24-timers timerfunksjonen kan du alltid komme hjem til et deilig nedkjølt hjem.

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Kaya er et klimaanlegg med en kapasitet på 9000 BTU og en innebygd 24-timers timer, slik at du kan stille den inn på avkjøling når du ikke er hjemme og kommer hjem til et perfekt avkjølt hjem. Kaya har et anbefalt arbeidsareal på opptil 30 m2 så det er mange muligheter for å bruke det i større rom. De 360-graders robuste hjulene lar deg også enkelt flytte rundt på klimaanlegget mellom rommene. Modellen er vakkert designet med tanke på skandinavisk interiørstil og har diskrete, integrerte håndtak på sidene.

Kaya har den fordelen at den også fungerer som avfukter – med en avfuktingskapasitet på hele 24 liter per dag. Kaya klimaanlegg kan også blåse luft ut på samme måte som en ventilasjonsvifte Vindussett medfølger. Det medfølgende vindussettet egner seg best for vinduer som kan åpnes oppover. Har du vinduer som åpner innover eller utover anbefaler vi et eget tettesett som er tilpasset nordiske vindustyper for optimal effekt.

Oppfyller fremtidens miljøkrav
Kayas klimaanlegg er en maskin som er tilpasset fremtidens miljøkrav. Eeese har brukt kjølemediet R290, som er ikke giftig og har et globalt oppvarmingspotensial (GWP) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget. Gassen bidrar til at Kaya-klimaanlegget er mer energieffektivt enn klimaanleggene man tidligere har sett
marked.

Lett å installere
Med Kaya klimaanlegg trenger du ikke å bekymre deg for å bore hull i veggen for å lede den varme luften ut av rommet. Denne typen klimaanlegg inkluderer et vindussett, som består av en dyse og en plate som er enkel å feste til vinduet. Sett så munnstykket på slangen som du så fester på platen. Så da er klimaanlegget ditt klart til bruk.

Kaya klimaanlegg styres enkelt via fjernkontroll eller berøringsskjerm.

Kaya – et kvalitetsprodukt fra eeese
Kaya inngår i den populære serien til Air fra eeese. Alle klimaanlegg i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljøet, stilig og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien for klimaanlegg og luftkjøling. Derfor oppfyller alle eeese-produkter fra 2020 fremtidens miljøkrav.
  • 9000 BTU
  • Vindussett inkludert
  • Energieffektivitetsklasse A (2.61)
  • Display med berøringsfunksjon og fjernkontroll
  • Håndtak i sidene og hjul som svinger i alle retninger
  • 24-timers timer
  • Indikator som viser når vanntanken er full
  • Med Wifi
  • Kompatibel med Google Assistant

Leveringsomfang

  • 1 stykk vindussett
Tekniske data: 
Anbefalt arbeidsområde14-30 m2
Kjølekapasitet9000 BTU/t (2630 W)
Strømforsyning220-240/50 V/Hz
Strømforbruk (kulde)1010
Nominell strøm (kulde)6,0
Energieffektivitet (EER)Klasse A 2.61
COP2.3
KjølemediumR290
Maks. lydnivå65 dB(A)
Avfuktingskapasitet24 l/døgn
Luftsirkulasjon350 m3/t
Vekt22 kg
Størrelse470x382x752 mm

Spesifikasjoner

Wifi Ja

Lydnivå, maks. 65 dB

Energimerking AC - Legacy_A

Vaskbart filter Ja

Romstørrelse, maks. 30 m²

EAN 5704841025219

Nedlastbare filer

Anmeldelser

Anbefalt