Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese AlbaArt.nr: 2920004

eeese
Aircondition
med WiFi
Beskrivelse
Art.nr: 2920004
Aircondition med A-merket energieffektivitet, 7000 BTU, vaskbart filter, touchscreen og fjernkontroll. Denne kompakte mobile aircondition senker effektivt temperaturen i stuer på opptil 20 m2.
Prisjakt
5 472 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 15. apr
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2920004
Aircondition med A-merket energieffektivitet, 7000 BTU, vaskbart filter, touchscreen og fjernkontroll. Denne kompakte mobile aircondition senker effektivt temperaturen i stuer på opptil 20 m2.

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Alba er et klimaanlegg, med energiklasse A, 7000 BTU, vaskbart filter, berøringsskjerm og fjernkontroll. Dette kompakte mobile klimaanlegget senker effektivt temperaturen i oppholdsrom med opptil 20 m2. Med klasse A i energieffektivitet og en kjølekapasitet på 7000 GT, holder Alba rommene komfortable og avkjølte etter behov. Vindussett inkludert. Det medfølgende vindussettet egner seg best for vinduer som kan åpnes oppover. Har du vinduer som åpner innover eller utover anbefaler vi et eget tettesett som er tilpasset nordiske vindustyper for optimal effekt.

Wifi – styr din klimaanlegget via telefonen
Denne avfukteren er utstyrt med wifi, som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefon. Den er smart, fleksibel og innovativ.

Mobil luftkondisjonering med innebygd timer
Klimaanlegget Alba klimaanlegget er enkelt å installere og bruke og kan enkelt flyttes etter behov via de integrerte håndtakene og de robuste 360-graders hjulene. Dette klimaanlegget har en innebygd timer slik at du kan stille inn systemet til å starte før du skal bo i rommet.

Klimaanlegg som kjøler, blåser og avfukter
Alba klimaanlegg har mange fordeler og er enkel å sette opp og bruke. Selv om Albas primærfunksjon er klimaanlegg, er Alba et multiprodukt som ikke trenger å gjemmes bort når de varme månedene er over. Alba fungerer også som avfukter – med en avfuktingskapasitet på hele 17 liter per dag. I tillegg kan Alba klimaanlegg også blåse ut luft, som en ventilasjonsvifte.

Oppfyller fremtidens miljøkrav
Alba klimaanlegg er en maskin som er tilpasset fremtidens miljøkrav. Eeese har brukt kjølemediet R290, som er ikke giftig og har et globalt oppvarmingspotensial (GWP) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget. Gassen bidrar til at Alba klimaanlegg er mer energieffektivt enn klimaanleggene man tidligere har sett på markedet.

Enkel installasjon
Alba er et mobilt klimaanlegg som ikke krever boring av hull i veggen for å lede den varme luften ut av rommet. Dette klimaanlegget inkluderer også et vindussett. Dette vindussettet består av et munnstykke og en plate som enkelt plasseres i vinduet. Munnstykket plasseres kun på slangen, som deretter festes til platen og klimaanlegget ditt er klart til bruk.

Alba klimaanlegg betjenes enkelt via fjernkontroll eller berøringsskjerm.

Alba – et kvalitetsprodukt fra eeese
Alba er en del av den populære serien Air fra eeese. Alle klimaanlegg i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljøet, stilig og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien for klimaanlegg og luftkjøling. Derfor oppfyller alle eeese-produkter fra 2020 fremtidens miljøkrav.
  • 7000 BTU
  • Vindussett inkludert
  • LED-skjerm med berøringsfunksjon og fjernkontroll
  • Håndtak og hjul som roterer i alle retninger
  • 24-timers timer
  • Indikator som viser når vanntanken er full
  • Vaskbart filter
  • Kompatibel med Google Assistant
  • Med WiFi

Leveringsomfang

  • 1 stykk vindussett
Tekniske data: 
Anbefalt arbeidsområde10-20 m2
Kjølekapasitet7000 BTU/t (2050 W)
Strømforsyning220-240/50 V/Hz
Strømforbruk (kulde)780
Nominell strøm (kulde)3,9
Energieffektivitet (EER)Klasse A 2.61
KjølemediumR290
Maks lydnivå65 dB(A)
Avfuktingskapasitet17 l/døgn
Luftsirkulasjon300 m3/t
Vekt21 kg
Størrelse305x328x678 mm

Spesifikasjoner

Wifi Ja

Lydnivå, maks. 65 dB

Energimerking AC - Legacy_A

Vaskbart filter Ja

Romstørrelse, maks. 20 m²

EAN 5704841025202

Nedlastbare filer

Anmeldelser

Anbefalt