Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Grohe Vitalio Start System 250 Cube 26696000Art.nr: 3130725

Grohe
Takdusjsett
krom, 150 c/c
Beskrivelse
Art.nr: 3130725
Grohe Vitalio Start System 250 Cube er et takdusjsystem med flotte funksjoner som vil oppgradere badet ditt på kort tid. 250 mm takdusjen gir en myk og avslappende rain-stråle, mens 100 mm hånddusjen har to stråletyper.
Prisjakt
4 166 kr
inkl. MVA

Estimert 2-3 uker fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3130725
Grohe Vitalio Start System 250 Cube er et takdusjsystem med flotte funksjoner som vil oppgradere badet ditt på kort tid. 250 mm takdusjen gir en myk og avslappende rain-stråle, mens 100 mm hånddusjen har to stråletyper.

Produktinformasjon

Egenskaper

Grohe Vitalio Start System 250 Cube er et takdusjsystem med flotte funksjoner som vil oppgradere badet ditt på kort tid. 250 mm takdusjen gir en myk og avslappende rain-stråle, mens 100 mm hånddusjen har to stråletyper. Velg mellom den myke Rain Spray-strålen og den kraftfulle Jet Spray-strålen.

Vitalio Start System har flere funksjoner som forlenger levetiden til dusjen. En av dem er den støtdempende ShockProof silikonringen, som hindrer skade dersom hånddusjen skulle falle. SpeedClean-dysene er designet slik at du kan fjerne kalk med bare fingrene. Den slitesterke GROHE StarLight-overflaten i krom vil også skinne i mange år fremover.

Bytt mellom tak og hånddusj og juster volumet, alt via et håndtak med AquaDimmer-funksjonen. Begge dusjene har vannbesparende GROHE EcoJoy-teknologi som begrenser strømmen til 9,5 l/min for takdusjen og 5,7 l/min for hånddusjen - for redusert vannforbruk med samme gode ytelse. GROHE DreamSpray sørger for at flyten er helt riktig, og gjør dusjen din så behagelig og behagelig som mulig. Takket være GROHEs TurboStat-teknologi kan du nyte en konstant og jevn vanntemperatur uten noen ubehagelige overraskelser. For å beskytte mot skålding er GROHE SafeStop-knappen satt til 38 °C for å forhindre at vanntemperaturen ved et uhell skrus opp for høy. Denne funksjonen er spesielt bra for barnefamilier. GROHE SafeStop Plus temperaturbegrenser kan stilles inn til å begrense vanntemperaturen til 43 °C for ekstra sikkerhet.

Grohe SpeedCleangjør det enkelt å rengjøre produktet for kalkavleiringer og annet smuss som kan svekke produktets vannføring. Dusjhoder med GROHE SpeedClean-teknologi har dyser laget av høykvalitets silikonmateriale. Tørk av munnstykket med fingrene for å fjerne kalk og få en jevn vannstrøm.

Grohe LongLife sikrer at produktet er robust og at finishen holder lenge. Overflaten motstår smuss og riper, noe som gjør den enkel å vedlikeholde og rengjøre.

GROHE SafeStop-knappener en sikkerhetsløsning som gjør det mulig å stille inn en maksimal temperatur på 38 °C. Dette for å redusere faren for skålding. Ønsker du muligheten til å stille inn en enda høyere temperatur, anbefaler vi i stedet produkter med Grohe SafeStop Plus, som muliggjør ytterligere begrensning ved 43 °C.

Grohe TurboStat gjør det mulig å justere til ønsket vanntemperatur på en brøkdel av et sekund og holder temperaturen konstant gjennom hele dusjen. Skulle kaldtvannsforsyningen svikte, reagerer termostaten umiddelbart ved å stenge av varmtvannsstrømmen, og dermed eliminerer faren for skålding.
  • Med kuleledd
  • Rotasjonsvinkel ± 10 °
  • GROHE vannbesparende 9,5 l/min strømningsbegrenser
  • 2 stråletyper: Rain, Jet
  • GROHE vannbesparende strømningsbegrenser 5,7 l/min
  • Justerbar i høyden med glideelementer
  • GROHE vannbesparende vann- spareteknologi
  • GROHE TurboStat kompakt innsats med voksbasert keramisk kropp
  • GROHE SafeStop ved 38°C
  • GROHE SafeStop Plus valgfri ekstra temperaturbegrenser ved 43°C inkludert
  • GROHE DreamSpray
  • GROHE LongLife overflate
  • SpeedClean anti-kalksystem
  • Interne vannveier for økt levetid
  • Slagfast silikonring forhindrer skade
  • TwistStop mot vridd dusjslanger

Leveringsomfang

  • 1 stykk Horisontalt svingbar 390 mm dusjarm <br/>1 stykk Termostatbatteri med Aquadimmer funksjon <br/>1 stykk Hodedusj Vitalio Comfort 250 <br/>1 stykk Hånddusj Vitalio Start 100 <br/>1 stykk Dusjslange VitalioFlex Comfort 1750 mm 1/2" x 1/2"
Tekniske data​ 
UtførelseCube
AccentfargeØvrig
InnløpstilkoblingUtvendig gjenger
Inntakstilkoblingsdimensjon1/2"
Antall sidedusjer0
Automatisk spylesyklusNei
BasefargeKrom
Bredde298 mm
Diameter250 mm
Dybde529 mm
DusjfunksjonMekanisk
Høyde1132 mm
InnebyggetNei
Justerbar høyde på hånddusjJa
Justerbar høydeNei
Lengde dusjslange1750 mm
Materialhus/kapsling/rammeØvrig
Med stengeventilNei
Med belysningNei
Med fast sidedusjNei
Med filterNei
Med hånddusjJa
Med hoveddusjJa
Med hylleNei
Med monteringsdetaljerJa
Med avleder Ja
Med seteNei
Med såpeholderNei
Med tilbakestrømningsbeskyttelse Ja
Min strøm (blandet vann)8 l/min
MonteringVegg
SelvlukkendeNei
SkallbeskyttelseJa
Temperaturkontrolltype Termostatisk

Spesifikasjoner

Valgbar stråletype Ja

Variabel høyde Ja

Farge Krom

Kappbar Nei

Med blander Ja

Form Rektangulær

Serie Grohe Vitalio

Materiale Messing

CC-mål 150 mm

EAN 4005176580833

Anbefalt