Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Grohe Precision Feel 34791000Art.nr: 3130742

Grohe
Dusjsett
3-strålet, krom
Beskrivelse
Art.nr: 3130742
Grohe Precision Feel er et moderne dusjsett med alle delene som trengs for å sette sammen et stilig dusjsystem med flere smarte funksjoner. Med tre forskjellige stråletyper som opprettholder en jevn og behagelig strømning uten å sløse med vann.
Prisjakt
2 323 kr
inkl. MVA

Estimert 11-19 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3130742
Grohe Precision Feel er et moderne dusjsett med alle delene som trengs for å sette sammen et stilig dusjsystem med flere smarte funksjoner. Med tre forskjellige stråletyper som opprettholder en jevn og behagelig strømning uten å sløse med vann.

Produktinformasjon

Egenskaper

Grohe Precision Feel er et moderne dusjsett med alle delene som trengs for å sette sammen et stilig dusjsystem med flere smarte funksjoner. Med tre forskjellige stråletyper som opprettholder en jevn og behagelig strømning uten å sløse med vann. Velg mellom Rain, som føles mykt og behagelig, eller Massasje, som er litt sterkere og mer konsentrert.

Grohe StarLight krom overflate er et vakkert overflatebelegg som gir produktet et skinnende utseende samtidig som det bidrar til å forlenge levetiden og beskytter mot mindre slitasje.

GROHE EcoJoy-teknikken begrenser vannføringen slik at det ikke forbrukes unødvendig mye vann – noe som sparer både vann og penger.

Grohe SpeedCleangjør det enkelt å rengjøre produktet for kalkavleiringer og annet smuss som kan svekke produktets vannføring. Dusjhoder med GROHE SpeedClean-teknologi har dyser laget av høykvalitets silikonmateriale. Tørk av munnstykket med fingrene for å fjerne kalk og få en jevn vannstrøm.

GROHE SafeStop-knappener en sikkerhetsløsning som gjør det mulig å stille inn en maksimal temperatur på 38 °C. Dette for å redusere faren for skålding. Ønsker du muligheten til å stille inn en enda høyere temperatur, anbefaler vi i stedet produkter med Grohe SafeStop Plus, som muliggjør ytterligere begrensning ved 43 °C.

Grohe TurboStat gjør det mulig å justere til ønsket vanntemperatur på en brøkdel av et sekund og holder temperaturen konstant gjennom hele dusjen. Skulle kaldtvannsforsyningen svikte, reagerer termostaten umiddelbart ved å stenge av varmtvannsstrømmen, og dermed eliminerer faren for skålding.

GROHE CoolTouch-teknologiensikrer at overflatetemperaturen aldri overstiger vanntemperaturen. Dette sikkerhetstiltaket er spesielt nyttig for barn, som ikke alltid kan se når noe de vil ta på er farlig varmt.

Leveringsomfang

  • 1 stykk Vitalio Comfort 100 dusjsett, 600 mm
  • 1 stykk Precision Feel thermostatic blander 1/2"
Tekniske data​ 
Tilkobling tilløpUtvendig gjenge
Tilkoblingsdimensjon tilløpTilkobl. 15 (1/2")
BasefargeKrom
Senteravstand150 mm
Dimensjoner utløp (Nominell diameter)Tilkobl. 15 (1/2")
StrømningsklasseZ
Kald blanderkroppJa
Materiale armaturMessing
Med dusjsett/-garnityrJa
Med fast hode-/TakdusjNei
Med kraftig strømningsbegrensningsstoppJa
Med koblingerJa
Med omkasterNei
Med temperaturbegrensingJa
Plassering utløp (type)Nedover
Temperatursperre (38°C)Ja
TrykkstyrtNei
Type grepTogreps
Type temperaturkontroll
OverflatebehandlingPolert
OverflatebeskyttelseForkrommet
tilbakestrømningsbeskyttelse (EN 1717)EB

Spesifikasjoner

Valgbar stråletype Ja

Lengde dusjslange 1750 mm

pm_TechSpecSurfaceProtection Forkrommet

Farge Krom

Med blander Ja

Serie Grohe Precision

monteringstype Vegg

Materiale Messing

CC-mål 150 mm

EAN 4005176613081

NRF-nummer 4221722

Anbefalt