Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Sena MeshPort RedArt.nr: KH510745

Sena
Adapter
for mobiltelefon, nettbrett eller PC
Beskrivelse
Art.nr: KH510745
En adapter med 9 valgbare kanaler. Fjerntilkoble kolleger som arbeider eksternt, eller forleng rekkevidden som en frittstående repeater. Med Open Mesh kan et ubegrenset antall brukere koble til hverandre innenfor en rekkevidde på opptil 800 meter.
Prisjakt
2 564 kr
inkl. MVA

Estimert 7-9 dager fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: KH510745
En adapter med 9 valgbare kanaler. Fjerntilkoble kolleger som arbeider eksternt, eller forleng rekkevidden som en frittstående repeater. Med Open Mesh kan et ubegrenset antall brukere koble til hverandre innenfor en rekkevidde på opptil 800 meter.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Sena MeshPort Red er en adapter med 9 valgbare kanaler. Fjerntilkoble kolleger som arbeider eksternt, eller forleng rekkevidden som en frittstående repeater. Med Open Mesh kan et ubegrenset antall brukere koble til hverandre innenfor en rekkevidde på opptil 800 meter.

Fjerntilkobling til Mesh Intercom-nettverk
Intercomgrupper som har Sena Tufftalk-M headsett eller andre headsett utstyrt med MeshPort Blue kan nås på avstand hvis en i Mesh Intercom-gruppen har en MeshPort Red koblet til mobiltelefonen. Denne mobiltelefonen fungerer da som en gateway.

En person som befinner seg på avstand utenfor Mesh Intercom-nettverkets rekkevidde kan da ringe denne mobiltelefonen, oppringt person svarer og dermed fjerntilkobles personen og kan kommunisere med Mesh Intercom-nettverkets medlemmer. MeshPort Red kan også brukes som repeater og forlenge rekkevidden i Meshnettverket.

Forleng rekkevidden
MeshPort Red kan konfigureres for å brukes som frittstående repeater uten kobling til en mobiltelefon. I denne posisjonen kan du forlenge rekkevidden i Mesh-nettverket slik at det f.eks. fungerer mellom to etasjer.

Med 800 m rekkevidde for ubegrenset antall brukere
Mesh et selvoptimerende og selvlenkelde nettverk som alltid leter etter den beste tilkoblingen og søker en ny når én enhet kobles bort. Med Open Mesh kan et ubegrenset antall brukere koble til hverandre innenfor en rekkevidde på opptil 800 meter.

Håndter innstillinger enkelt i Sena MeshPort-appen
Sena MeshPort-appen gir enkel håndtering og navigering for enhetens innstillinger direkte på smarttelefonen. Du kan enkelt bytte kanal mellom 1–9, få melding om ny fastvare og lese håndboken. Appen finnes for både iOS og Android.
  • Bluetooth 4.1 (HSP, HFP)
  • Bluetooth MESH intercom med ubegrenset antall Sena Mesh-enheter og opptil 800 m rekkevidde (åpent terreng)
  • Avansert støyreduksjon
  • 9 valgbare kanaler
  • Repeater Mode
  • Mobilapp for iOS eller Android (kanalbytte)
  • Godkjent i henhold til CE, FCC, IC

Leveringsomfang

  • 1 stk. antenne
  • 1 stk. USB-kabel
  • Fester
Tekniske data:
Batteri3,8V
Ladetid2 h
Samtaletid Opp til 8 h
Standby-tidOpp til 250 h
Temperaturområde-10 ˚C til 55 ˚C
Mål45 x 187 x 26 mm
Vekt60 g

Spesifikasjoner

EAN 8809629522847

Anbefalt