Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hellberg Xstream MPArt.nr: 3095984

Hellberg
Hørselvern
med Bluetooth, lytting og hjelmfeste
Beskrivelse
Art.nr: 3095984
Hørselvern med Bluetooth Multi-Point som lar deg koble til to telefoner samtidig. Medfølgende støyreduserende bommikrofon gir klar kommunikasjon selv i ekstreme støymiljøer. Aktive lyttemikrofoner lar deg høre samtaler, varselsignaler og annen viktig informasjon uten å måtte ta av øreklokkene.
Prisjakt
2 569 kr
inkl. MVA

Beregnet 11.12.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3095984
Hørselvern med Bluetooth Multi-Point som lar deg koble til to telefoner samtidig. Medfølgende støyreduserende bommikrofon gir klar kommunikasjon selv i ekstreme støymiljøer. Aktive lyttemikrofoner lar deg høre samtaler, varselsignaler og annen viktig informasjon uten å måtte ta av øreklokkene.

Produktinformasjon

Egenskaper

Hellberg Xstream MP er et hørselsvern med hjelmfeste som lar deg koble til to telefoner samtidig, for eksempel en jobbtelefon og en privattelefon. Lydkvaliteten er forbedret enda mer sammenlignet med Xstream- og Xstream LD-modellene, batterilevetiden er forlenget til 80 timer, og den støyreduserende bommikrofonen som nå følger med tillater tydelig kommunikasjon selv i ekstreme støymiljøer. Aktive lyttemikrofoner lar deg høre samtaler, varselsignaler og annen viktig informasjon uten å måtte ta av øreklokkene og gå på akkord med beskyttelsen.

MERK! Vernehjelm følger ikke med.

Designet for å lytte til musikk
Utviklet med musikklytting i fokus. Den utmerkede lydkvaliteten oppnås med et patentert høyttalerdesign og en oppgradert programvare som lar deg lytte til musikk med lydkvalitet i hodetelefonklasse. Enkel håndtering ved hjelp av gummibelagte knapper ergonomisk plassert på øreklokken.

Multi-Point Bluetooth-teknikk
Bluetooth gir trådløs tilkobling til mobiltelefonene dine. Enkel konfigurasjon og jevn tilkobling. Ta telefonsamtaler og stream favorittunderholdningen din uten å måtte kompromittere hørselen din. Multi-Point-teknologi lar deg koble til to telefoner samtidig. Perfekt når du vil bruke både jobbtelefon og privattelefon, for eksempel å streame musikk på den ene og motta samtaler på den andre.

Støyreduserende bommikrofon
Den støyreduserende bommikrofonen muliggjør klar og entydig kommunikasjon. Det fleksible designet i kombinasjon med avansert elektronikk sikrer at du alltid, uavhengig av bakgrunnsstøy, har den beste kvaliteten på telefonsamtalene dine.

Nivåavhengig aktiv lytting
Aktive lyttemikrofoner lar deg høre hva som skjer rundt deg. Du kan snakke med kollegene dine, høre varselsignaler og andre viktige lyder uten at det går på bekostning av sikkerhet eller hørsel. De høye lydene dempes til maksimalt 82dB, samtidig som de svakere lydene forsterkes ved hjelp av elektronikken.

Vanntett til IPX4
Dette høreapparatet er designet for å tåle bruk i tøffe omgivelser, selv utendørs i kraftig regn.

Trykkknappkontroller
Ergonomisk utformede gummibelagte trykknapper. Lett å finne og justere selv når du bruker hansker. Alle funksjoner justeres direkte på dekselet, enkelt og logisk.

Støtte for stemmekontroll
Støtter Apple SIRI og Google Assistant. Aktiver funksjonen og kontroller musikkavspillingen eller telefonsamtalen med stemmen din.

Wideband/HD Voice-støtte
Wideband Audio-teknologi eller HD Voice som forbedrer lydkvaliteten på telefonsamtalen (forutsatt at mobiloperatøren din støtter funksjonen).

USB-lading
Batteriene lades raskt med den medfølgende USB-ladekabelen. Koble den kun til en USB-kilde eller bruk en adapter for lading i en veggkontakt (tilgjengelig som tilbehør).

Strømsparingsfunksjon for lengre batterilevetid
Slår automatisk av enheten etter en periode med inaktivitet. Bidrar til å unngå utlading av batteriet hvis du har glemt å slå av enheten på slutten av arbeidsdagen.

Automatisk Bluetooth-tilkobling
Etter den første parkoblingen kobles hørselsvernet automatisk til den/de siste sammenkoblede telefonene når hørselsvernet slås på.
  • Designet for musikk - streaming av musikk med fantastisk lydkvalitet
  • Bluetooth Multi-Point tillater tilkobling av to telefoner samtidig
  • Støyreduserende bommikrofon
  • 80 timers driftstid
  • Aktiv lytting
  • USB-lading

Leveringsomfang

  • 1 stykk Støyreduserende bommikrofon
  • 1 stykk USB-ladekabel

Spesifikasjoner

Hjelmfeste Ja

Bommikrofon Ja

SNR-verdi 28 dB

Nakkebøyle Nei

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie Hellberg Xstream

Radio Nei

Ekstern inngang Nei

Issebøyle Nei

EAN 7391441003891

Anbefalt