21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hellberg SynergyArt.nr: 2870398

Hellberg
Hørselvern
Bluetooth, medhøring og hjelmfeste
Beskrivelse
Art.nr: 2870398
Hørselvern med hjelmfeste, Bluetooth for telefonsamtaler og streaming og medhøring som sikrer at du hører både kolleger og varselsignaler uten å måtte ta av deg hørselvernet. Perfekt for deg som er avhengig av kommunikasjon via telefon i arbeidet. Høykvalitativ mikrofon gjør stemmen klar og tydelig, også i støyende miljøer.
3452.00 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 2-3 dager
Beskrivelse
Art.nr: 2870398
Hørselvern med hjelmfeste, Bluetooth for telefonsamtaler og streaming og medhøring som sikrer at du hører både kolleger og varselsignaler uten å måtte ta av deg hørselvernet. Perfekt for deg som er avhengig av kommunikasjon via telefon i arbeidet. Høykvalitativ mikrofon gjør stemmen klar og tydelig, også i støyende miljøer.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Hellberg Synergy er et hørselvern med hjelmfeste og Bluetooth for telefonsamtaler og streaming av blant annet musikk. Det perfekte hørselvernet for deg som er avhengig av kommunikasjon via telefon i arbeidet. Med Synergy høres stemmen klart og tydelig, også i støyende miljøer. Medhøringsmikrofonene sikrer at du hør kolleger, varselsignaler og annen viktig informasjon uten å måtte ta av deg hørselvernet.

Bluetooth
Bluetooth® tilbyr trådløs kobling til mobiltelefonen. Enkel oppstart og problemfri tilkobling. Ta imot samtaler og streame egenvalgt underholdning uten å måtte gå på kompromiss med sikkerheten.

Støyreduserende bommikrofon
Den støyreduserende bommikrofonen muliggjør klar kommunikasjon også i ekstremt støyende arbeidsmiljøer. Den unike teknologien kombinert med avanserte algoritmer i programvaren sikrer at du alltid høres i mottakerenden, uansett bakgrunnslyd.

USB-lading
Batteriene lades raskt med den medfølgende USB-ladekabelen. Koble kabelen til en USB-strømkilde, eller bruk mobiltelefonadapteren for å lade fra et vegguttak.

Aktiv medhøring
Nivåavhengige medhøringsmikrofoner i hver kappe gjør at du fortsatt er oppmerksom på omgivelsene mens du har på hørselvernet. Kommuniser med kolleger, hør varselsignaler og andre viktige lyder uten å gå på kompromiss med sikkerhet og hørsel.

AM/FM-radio
Med nyeste generasjons AM- og FM-radio for en eksepsjonell lytteropplevelse, også i områder med dårlig mottak.

3,5 mm AUX-uttak
Eksterne lydkilder og enheter som for eksempel musikkspillere eller toveisradioer kan kobles til via lydinngangen på 3,5 mm. Bare for lytteformål.

Sidetone-funksjon
Ved kommunikasjon i støyende miljøer har vi en tendens til å heve stemmen siden vi ikke kan høre oss selv. «Sidetone»-funksjonen gjør at du kan høre din egen stemme i headsettet, noe som hjelper deg med å holde stemmen på et normalt lydnivå.

Adaptive Volume Control (AVC)
Justerer samtalevolumet automatisk basert på omgivelsenes lydnivå.

Rask og enkel hjelmmontering
Hørselvern med hjelmfeste er det perfekte valget for alle jobber som krever beskyttelse for hode og hørsel. Hørselvernet er utstyrt med festeblad på 30 mm som gjør at beskyttelsene monteres på hjelmen i løpet av noen sekunder.
  • Bluetooth for tilkobling av mobiltelefon – ta imot samtaler eller streame musikk
  • Aktiv medhøring holder deg oppmerksom på omgivelsene
  • 3,5 mm AUX-inngang for eksterne lydenheter
  • Hørselvernet kan brukes i miljøer med temperaturer mellom -20 og +55 °C
  • Høykvalitativ mikrofon gjør at stemmen din høres tydelig i alle slags miljøer – uansett lydnivå
  • Godkjent for bruk med markedets mest populære vernehjelmer
  • Batteriene har en driftstid på opptil 62 timer

Leveringsomfang

  • 2 stk. oppladbare AA-batterier
  • 1 stk. USB-ladekabel

Tekniske data​

Bommikrofon Ja

Bluetooth Ja

Medhøring Ja

Innebygd komradio Nei

Radio Ja

Ekstern inngang Ja

EAN 7391441001545

Anmeldelser

Anbefalt