21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor ProTac IIIArt.nr: KH15939-1

3M Peltor
Hørselsvern
med issebøyle
Beskrivelse
Art.nr: KH15939-1
Hørselvern med medhør i en bredere modell som passer for bruk i svært støyende omgivelser. Kommunikasjonsradio eller mobil kan kobles til via 3,5 mm-inngangen for lytting.
891.00 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: KH15939-1
Hørselvern med medhør i en bredere modell som passer for bruk i svært støyende omgivelser. Kommunikasjonsradio eller mobil kan kobles til via 3,5 mm-inngangen for lytting.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Peltor ProTac III er et hørselvern med medhør i en bredere modell som passer for bruk i svært støyende omgivelser. Medhørfunksjonen øker sikkerheten og tryggheten fordi du bedre kan høre varselsignaler, alarmer, rop, ryggende kjøretøyer, osv. I støyende omgivelser kan du dessuten også kommunisere med kollegaer uten at du trenger å løfte på hørselvernet. Mikrofonene på utsiden av klokken slipper gjennom tale- og varselsignaler, mens høye lydnivåer, støy og impulslyd dempes på brøkdelen av et sekund, slik at du beskyttes mot hørselskader. Hørselvernet er svært komfortabelt å gå med over lang tid, og har den velkjente komforten som du forventer av et hørselvern fra 3M Peltor.

Overlegen medlytting
Når noen i nærheten snakker med deg, trenger du ikke løfte på hørselvernet for å høre hva som blir sagtn. Medhørfunksjonen slipper gjennom tale- og varselsignaler, mens høye lydnivåer, støy og impulslyd dempes på brøkdelen av et sekund, slik at du beskyttes mot hørselskader. Nivået på omgivelseslyden kan stilles inn i fem trinn til maks. dB.

Hør ringesignalet fra mobilen direkte i klokken
Når du kobler mobilen via kabel til 3,5 mm-inngangen på hørselvernet, hører du ringesignalet i klokken. Når jobben tillater det, kan du avbryte arbeidet og gå til et sikkert område for å ta samtalen. Hvis du bruker en kommunikasjonsradio, kan den også kobles til for lytting via 3,5 mm-inngangen.

Elektronikken er mer beskyttet enn før
Peltor ProTac III har Dual Shell-design, noe som innebærer at all elektronikk i klokken er plassert langt fra øret. Nå er elektronikken bedre beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken.

Lettbetjente trykknapper
Når du skal justere volumet, gjør du det ganske enkelt via lettbetjente knapper.

Hva er forskjellen på Peltor ProTac III og Peltor ProTac III Slim-
Peltor ProTac III Slim er en smalere modell som passer for deg som jobber i mindre støyende omgivelser, mens Peltor ProTac III er en bredere modell med mer demping.
 • Hørselvern i en bredere modell som passer for bruk i svært støyende omgivelser
 • Medhør som demper høye lyder samtidig som de svake forsterkes
 • Medhørfunksjonen øker sikkerheten og tryggheten fordi du bedre kan høre varselsignaler, alarmer, rop, ryggende kjøretøyer, osv.
 • Kommunikasjonsradio eller mobil kan kobles til via 3,5 mm-inngangen for lytting
 • Når du skal justere volumet, gjør du det ganske enkelt via lettbetjente knapper
 • Utstyrt med Dual Shell-design, noe som innebærer at elektronikken er bedre beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken
 • Automatisk avslåing etter 4 timer for å spare på batteriene
 • Driftstid opptil 100 timer
 • Batteritype: 2 x AA-batterier
 • Vekt: 322 g

Leveringsomfang

 • 2 stk. alkaliske AA-batterier
 • Brukerhåndbok

Tekniske data​

Bommikrofon Nei

Bluetooth Nei

Medhøring Ja

Innebygd komradio Nei

Radio Nei

Ekstern inngang Ja

EAN 4054596123212

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Anbefalt