Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Cederroth 721500Art.nr: KS19740

Cederroth
Øyedusj
Førstehjelpsstasjon
Beskrivelse
Art.nr: KS19740
Øyedusjstasjon med transparent lokk gjør det lett å se når det er på tide å fylle opp. Inneholder bl.a. øyedusjflasker, plasterautomat med plaster m.m.
Prisjakt
1 294 kr
inkl. MVA
9 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: KS19740
Øyedusjstasjon med transparent lokk gjør det lett å se når det er på tide å fylle opp. Inneholder bl.a. øyedusjflasker, plasterautomat med plaster m.m.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Øyedusjstasjonen er designet for at det skal gå raskt å få hjelp. Stasjonen har plass til 2 øyedusjflasker som åpnes automatisk når de vris ut av holderne. Flaskene er utformet slik at øyet skylles med rikelig strømning i ca. 1,5 minutt. Flaskene har en holdbarhetstid på 4,5 år.

 

Førstehjelp for øynene

Ved en ulykke er det viktig å starte skyllingen i løpet av de første sekundene. Det er også viktig å skape en effektiv skylling, med rikelig strømning av væske. Væsken bør også være bufret, dvs. virke nøytraliserende på sprut av alkalier (f.eks. lut) og syrer (f.eks. batterisyre). Derfor er Cederroths øyedusj utformet slik at den åpnes samtidig som den vris ut av holderen, har en øyekopp som garanterer optimal strømning, og inneholder en skyllevæske med riktig sammensetning.

 

Bufret væske øker sjansen for å redde øynene

Cederroths øyedusj virker ved at den nøytraliserer øyets pH-verdi, dvs. at den har en nøytraliserende effekt på sprut av alkalier og syrer, noe som gir raskere resultat enn vanlig koksaltløsning. Effekten er generelt sterkere på alkalier enn på syrer.


Plass til ekstra tilbehør

Plass til ekstra tilbehør gjør det mulig å tilpasse innholdet til spesifikke behov på din arbeidsplass.

 

Lett å fylle på

Den gjennomsiktige luken gjør det enkelt å se når det er på tide å fylle på produkter. EN gjennomsiktig luke og gummilist beskytter produktene mot støv og skitt, noe som gjør utstyret hygienisk og alltid klar til bruk.

 

Plaster som dras nedover

Plastrene i automaten dras nedover for å unngå at det kommer skitt eller blod på de andre plastrene. 

 

Fastlåste plasterrefiller

Plasterrefillene sitter fastlåste i automaten for å sikre at de ikke forsvinner. De tomme refillene løsnes enkelt med en spesialnøkkel.

 

Medfølgende tilbehør

 

  • 2 Cederroth 725200 Øyedusj
  • 1 Salvequick 490700 plasterautomat
  • 1 øyedusjinstruksjon
  • 1 boremal

 

 

Produktblad for nedlasting (.pdf)


 

Spesifikasjoner

EAN 7310807215006

Videoklipp

Anbefalt