21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Philips FRxArt.nr: 1130002

Philips
Hjertestarter
Beskrivelse
Art.nr: 1130002
Hjertestarter med taleinstruksjoner som veileder brukeren i hjerte- og lungeredning og defibrillering. Hjertestarteren har IP-klasse 55, som betyr at den tåler å bli spylt med vann. Leveres med defibrillatorkoffert og tilbehør.
22710.00 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 2-3 dager
Beskrivelse
Art.nr: 1130002
Hjertestarter med taleinstruksjoner som veileder brukeren i hjerte- og lungeredning og defibrillering. Hjertestarteren har IP-klasse 55, som betyr at den tåler å bli spylt med vann. Leveres med defibrillatorkoffert og tilbehør.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper
Philips FRx er en robust og pålitelig hjertestarter. Den er bygd for å tåle ekstreme forhold og miljøer med spesielle krav, slik som fly, svømmehaller, industrimiljøer m.m. Når det gjelder brukervennligheten har Philips FRx nøyaktig de samme finessene som Philips HS1. Den har pedagogiske talemeldinger som veileder brukeren i hjerte-lungeredning og defibrillering, med tydelige taleinstruksjoner.
Philips FRx har IP-klasse 55, som betyr at hjertestarteren tåler å bli spylt med vann. Philips FRx tåler en tyngde på opptil 250 kg og et fall mot betonggulv fra 1 meters høyde. Apparatet er dessuten utstyrt med selvtester. Funksjonaliteten til Philips FRx er utviklet ved hjelp av erfaringer med mer enn 200 000 hjertestartere siden 1990-tallet.
De interne selvtestene gjør Philips FRx til en hjertestarter med svært høy sikkerhet. Den utfører daglige, ukentlige og månedlige selvtester av alle funksjoner for å sikre at hjertestarteren er klar for bruk når det oppstår en situasjon med hjertestans. Hvis hjertestarteren under en selvtest skulle oppdage at noe er feil, begynner den å pipe, f.eks. om elektroder eller batteriet må byttes ut. Hjertestarteren har 8 års garanti.
Kofferten til hjertestarteren er produsert i slitesterkt nylonstoff og polstret for å beskytte hjertestarteren. Defibrillatorkofferten passer til ulike hjertestartermodeller, takket være en mellomvegg som du enkelt justerer. Med et praktisk håndtak kan du henge kofferten opp på veggen - og den er også lett å ta med seg ved hjertestans.
Defibrillatorkofferten er utviklet av ambulansepersonell med lang erfaring med hvilket utstyr som trengs i forbindelse med en hjertestans. Kofferten leveres komplett med pustemaske, klessaks, barberhøvel, hansker, hjertestarterskilt og en handlingsplan for hjertestans. Kofferten har glidelås hele veien rundt slik at den kan felles helt ut. Det gir deg full oversikt over hjertestarteren og alt tilbehøret. I kofferten er det også en innerlomme med glidelås, der du kan oppbevare ekstra batteri og elektroder.
Medfølgende tilbehør
  • Elektroder
  • Batteri
  • Koffert til FRx
  • Defibrillatorkoffert med tilbehør

Tekniske data​

EAN 1130002

Anbefalt

Vi benytter oss av Cookies. Ved å fortsette godkjenner du vår Integritets- og Cookiepolicy