Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Fristads 4410 GTTArt.nr: 3075446

Fristads
Vinterjakke
svart
Beskrivelse
Art.nr: 3075446
Vanntett og vindtett vinterjakke i Airtech-materiale med pusteevne. Jakken har quiltefôr, avtakbar og justerbar fôret hette, fleecefôret krage og forlenget rygg.
Produktet har utgått
Finnes i ulike varianter
L
Beskrivelse
Art.nr: 3075446
Vanntett og vindtett vinterjakke i Airtech-materiale med pusteevne. Jakken har quiltefôr, avtakbar og justerbar fôret hette, fleecefôret krage og forlenget rygg.

Produktinformasjon

Egenskaper

Vanntett og vindtett vinterjakke i Airtech-materiale med pusteevne. Jakken har quiltefôr, avtakbar og justerbar fôret hette, fleecefôret krage og forlenget rygg. Vinterjakken er OEKO-TEX-sertifisert og godkjent i henhold til EN 342 og EN 343 klasse 3/1. Det ytre materialet er godkjent i henhold til EN 343 klasse 3/3.
  • Vanntett og vindtett <br/>Dynfôret <br/>Avtakbar og justerbar fôret hette <br/>Fleecefôret krage <br/>Glidelås helt opp til kragen under frontklaffen <br/>Brystlomme med glidelås <br/>Kartlomme med glidelås, som kan nås selv når plagget er lukket <br/>Innerlomme <br/>Intern telefonlomme <br/>Helles for øretelefoner <br/>To fleecefôrede frontlommer med skjult glidelås <br/>Ermelomme med glidelås <br/>Forbøyde ermer <br/>Justerbare mansjetter <br/>Innvendig ribbestrikk mansjett med tommelgrep ved ermene <br/>Ventilerende meshfôr i ermhullet og ved ermene <br/>Snøring i nederkant <br/>Forlenget rygg <br/>Reflekterende pass spoil på ermene, på sidene og bak <br/>Glidelås i fôr for overføring eller brodering <br/>Teipede sømmer <br/>Vannsøyle 10000 mm <br/>Pustende Airtech-materiale (RET <12) <br/>Sertifisert iht. EN 342 og EN 343 klasse 3/1 <br/>Yttermaterialet godkjent iht. EN 343 klasse 3/3 <br/>OEKO-TEX sertifisert
Tekniske data​ 
Størrelse L
Farge Svart
Materiale 100% polyester
Fôr Ja
Modell Unisex
Sesong Vinter
Standard EN 343, EN 342
Høy synlighet Ja

Spesifikasjoner

Modell Unisex

Farge Svart

Serie Fristads Cold Wind Rain

Størrelse L

EAN 7322302561625

Nedlastbare filer

Anbefalt