Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Snickers Workwear 6902 FlexiWorkArt.nr: 1280005

Snickers Workwear
Arbeidsbukse
Beskrivelse
Art.nr: 1280005
Superlette arbeidsbukser med høyteknologisk body-mappet design som kombinerer ventilerende stretchmateriale med Cordura®-forsterkninger og hylsterlommer.
Prisjakt
2 058 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Svart
Str. 50
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 22. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 1280005
Superlette arbeidsbukser med høyteknologisk body-mappet design som kombinerer ventilerende stretchmateriale med Cordura®-forsterkninger og hylsterlommer.

Produktinformasjon

Egenskaper

Snickers 6902 FlexiWork arbeidsbukse har en ekstrem arbeidskomfort og fleksibilitet. Superlette arbeidsbukser med høyteknologisk body-mappet design som kombinerer ventilerende stretchmateriale med Cordura®-forsterkninger og hylsterlommer for utmerket bevegelsesfrihet og funksjonalitet.

Knebeskyttelser følger ikke med disse buksene.

Egenskaper Høyteknologisk body-mappet design med superlett ventilerende stretchmateriale og forhåndsbøyde ben for optimal komfort og bevegelsesfrihet Avansert KneeGuard posisjoneringssystem med ekstra stretchmateriale over knærne, holder knebeskyttelsene på plass for overlegen beskyttelse og komfort (Knebeskyttelser følger ikke med disse buksene) Slitesterka Cordura®-forsterkninger på knær, benåpninger og lommer for ekstra slitestyrke Lett tilgjengelige hylsterlommer med glidelåslomme, benlommer med knivknapp, mobillomme og avtagbar ID-kortholder Slitesterkt integrert og avtagbart belte med lettåpnet slitesterk spenne for maksimal komfort og passform i livet Materiale: Superlett men Slitstark Cordura® stretch- og Rip-Stop-materiale. 88% Cordura®, 12% elastan 270 g/m². 65% polyester 35% bomull, 200 g/m². Med 100% Cordura®-polyamidforsterkninger Vasketips: Maskinvask 40°C eller kjemivask, må ikke blekes/tørketromles, strykes på lav varme

Spesifikasjoner

Modell Herre

Farge Svart

Serie Snickers Workwear FlexiWork

Størrelse 50

EAN 7332515157904

Nedlastbare filer

Anbefalt