Som dere har merket har vår hjemmeside fått et helt nytt utseende, vi kjente at det gamle designet ikke lengre representerte vår bredde og personlighet og presenterer derfor nye Staypro!

Forandringen innebærer en hel del nyheter som vi håper kommer til å gjøre din opplevelse enda bedre. Bortsett fra det oppdaterte designet har vi satset på å gjøre hjemmesiden mer lettnavigert for at du enda lettere skal finne det du søker.

Bak hvert produkt på vår hjemmeside finnes også et team av kunnskapsrike mennesker som er klare for å hjelpe deg om du trenger. Vi har allerede valgt ut de beste produktene fra de beste leverandørene slik at du kan kjenne deg sikker på å gjøre et godt valg, uansett hva du velger. Vår forhåpning er at du skal kjenne igjen oss, våre produkter og kjenne trygghet i vårt mål om å alltid kunne tilby rett produkt og rådgivning i vær situasjon.

Velkommen til Staypro - Utvalgt for bevisste håndverkere og hjemmefiksere

Vi vil gjerne høre hva du syns

Gi oss feedback gjennom å svare på et par korte spørsmål

Vi har lagt mye energi på å skape en fin , tydlig og lett håndterlig hjemmeside. Spørsmålet er om du som kunde er enig eller om det finnes noe vi kan gjøre enda bedre? Finnes det noe du vil dele med deg til oss som angår hjemmesiden? Klikk deg gjerne videre til vårt spørsmålsskjema via lenken ovenfor, der vi stiller et par spørsmål som er viktige for oss. Det tar maks 1 minutt å fylle i.