Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Kreg PRS2100Art.nr: 1590186

Kreg
Fresebord
kort parallellanlegg
Beskrivelse
Art.nr: 1590186
Et avansert fresebord som passer like godt som portabel arbeidsstasjon som et kompakt fresebord i verkstedet.
Prisjakt
3660.00 kr
2745.00 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 22. aug
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 1590186
Et avansert fresebord som passer like godt som portabel arbeidsstasjon som et kompakt fresebord i verkstedet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Kreg PRS2100 er et avansert fresebord som passer like godt som portabel arbeidsstasjon som et kompakt fresebord i verkstedet.


Robust bordplate

Bordplaten er produsert av kantbåndet, vibrasjons- og støybestandig MDF og har et "Easy-Slide Micro-Dot"-belegg. Belegget er konstruert av et høytrykkslaminat, noe som gjør at du legg kan føre arbeidsstykket over flaten.


Nøyaktig innleggsplate

Fresebordet måler 3/8 "x 91/4" x 113/4", som også støtter de største fresene. Bordet har Kregs nye "Level-Loc reduksjonsringer". Disse ringene vris på plass og låses sammen med platens overflate hver gang. Tre Level-Loc-ringer er inkludert: 1" 13/16" (for bruk med Porter-Cable Style styrebøssinger) og 21/8". Flere Level-Loc-ringstørrelser fås i et sett med 5 (selges separat). Platen har også lasergraverte markeringer på undersiden, som gir enkel montering uansett fres, og den leveres med et sett Kregs Precision Insert Levelers.


Funksjonsrikt anlegg

Det kraftige aluminiumsanlegget er også redesignet med nye kvartsvinglåser. De gir rask lukkejustering og sikker låsing, og er dimensjonert slik at de er lette å bruke uten å være i veien for anlegget. Anlegget har også uavhengige glideflater, som gir økt støtte rundt arbeidsstykket. Ved hjelp av de medfølgende fugestengene kan bordet brukes som en vertikal sammenføyer. En bit-beskyttelse og støvsamlingsport inngår også.


Stille fresing

Under utviklingen av bordet ble det konstatert at det meste av støyen som produseres av fresebord, skyldes vibrasjoner som gikk gjennom bordet og at mye av denne støyen kunne dempes ved hjelp ar riktig design og materiale. Ved å kombinere en lydabsorberende MDF-bordplate med en robust stålbase og vibrasjonsdempende gummiføtter er Kreg PRS2100 utrolig stillegående.


Bygd for håndverkere i farten

Fresebordet ble bygd for å tåle flere år med hard bruk på arbeidsplassen. Bordet har et stemplet stålfundament, fire slitesterke gummiføtter, en kantbåndet bordplate med slagfast Micro-Dot-overflate og et utrolig robust anlegg.


Egenskaper
  • Anodisert aluminiumsanlegg
  • Robust stålstativ med vibrasjonsdempende gummiføtter
  • Kantbåndet forsterket MDF-topp (16"x 24")
  • Slagfast Easy-Slide Micro-Dot-belegg
  • Unike bunnplater for nivelleringsnøyaktighet
  • Robust anlegg med uavhengige glideflater

Tekniske data:  
Level-Loc plateinnlegg, dimensjoner 3/8" x 91/4" x 113/4"
Generelle mål 20" x 281/4" x 201/4"
Vekt ca. 11 kg (26 Ibs)

Spesifikasjoner

EAN 647096803148

Nedlastbare filer

Anmeldelser

Anbefalt