Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Cubitron llArt.nr: 3135622

3M
Slipebånd
20x520 mm, 80+
Beskrivelse
Art.nr: 3135622
Bruk det slitesterke 3M Cubitron ll slipebåndet 784F og få raskere og jevnere kutt enn med aluminiumoksidbånd. En presis blanding av formet keramisk materiale og aluminiumoksid av høy kvalitet gir optimal skjæring for mellomtrykkssliping og blanding.
Prisjakt
45 kr
inkl. MVA

Estimert 9-16 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3135622
Bruk det slitesterke 3M Cubitron ll slipebåndet 784F og få raskere og jevnere kutt enn med aluminiumoksidbånd. En presis blanding av formet keramisk materiale og aluminiumoksid av høy kvalitet gir optimal skjæring for mellomtrykkssliping og blanding.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bruk det slitesterke 3M Cubitron ll slipebåndet 784F og få raskere og jevnere kutt enn med aluminiumoksidbånd. En presis blanding av formet keramisk materiale og aluminiumoksid av høy kvalitet gir optimal skjæring for mellomtrykkssliping og blanding. Slipebåndet kuttes eksepsjonelt raskt og fornyer seg selv under sliping. Dette høyytelsesbeltet gir kostnadseffektiv ytelse for bruksområder med middels trykk, der et helkeramisk bånd kan underutnyttes.

Takket være den vannavstøtende polyesterbaksiden, kan disse stroppene brukes både våte og tørre. For å beskytte varmefølsomme legeringer som rustfritt stål, titan, nikkellegeringer og koboltlegeringer mot varmerelaterte sprekker og misfarging, er det tilsatt kjølevæske for å redusere slipetemperaturen. I tillegg er slipemiddelet godt bundet til underlaget med harpiks for å opprettholde holdbarhet under høy varme og trykk.

Grove kvaliteter (36–80) har en YF-klut, mens finere karakterer (120–180) har en lettere XF-klut. Begge ryggene er moderat fleksible og tilpasser seg godt til små konturer og flate overflater.

Teknologien bak presisjonsformede 3M-blandingskorn
Presisjonsformet 3M-grus representerer et stort sprang fremover innen slipeteknologi. PSG er et keramisk mineral som gjennom en proprietær prosess øker kornets seighet og hardhet. 3M konstruerte mineralet for å danne ensartede trekantede korn som hele tiden brytes av til superskarpe punkter og kanter som kutter metallet, i stedet for meisling eller "pløying" som konvensjonelle slipemidler. PSG gir en superrask lagerfjerningshastighet og reduserer varmeoppbygging i arbeidsstykket, noe som reduserer varmerelatert sprekking og misfarging. I tillegg holder PSG seg kjøligere, skarpere og har lengre levetid enn konvensjonelle slipemidler.

For økt ytelse har 784F-beltet høykvalitets aluminiumoksid blandet med PSG for å bli et skarpere og mer langvarig slipemiddel. Ikke bare gir det mer konsistent ytelse, men det gir også opptil to ganger lengre levetid sammenlignet med tilsvarende aluminiumsbelter. Lengre levetid betyr lavere kostnad per ferdig del og mindre bortkastet tid på belteskift, noe som maksimerer gjennomstrømningen.

Designet for tøffe industrimiljøer
I mer enn 100 år har 3M vært en ledende slipeleverandør til metallindustrien. Med en bred kombinasjon av mineraler, substrater og bindemidler tilbyr 3M, uavhengig av slipe- og overflatebehandlingsapplikasjoner, et komplett utvalg av slipeverktøy av høy kvalitet. Den eksepsjonelt raske skjærehastigheten og lange levetiden til presisjonsformede 3M-korn gjør dem ideelle for industrielle miljøer. Du kan stole på at Cubitron II slipende belter gir umiddelbare og konsistente resultater gjennom hele produktets levetid på alle metaller, inkludert varmefølsomme legeringer.
  • 20x520 mm, 80+

Spesifikasjoner

EAN 3135622

Anbefalt