Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Clean for MetalArt.nr: 2300129

Bosch
Ståltrådbørste
X-LOCK, 0,3 x 115 mm
Beskrivelse
Art.nr: 2300129
X-LOCK Clean for Metal-skivebørsten i stål gir en ekstra fin overflatefinish. Den er utstyrt med krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver på små metalloverflater.
Prisjakt
229 kr
inkl. MVA
5 stk på lager | Sendes tirsdag 2. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2300129
X-LOCK Clean for Metal-skivebørsten i stål gir en ekstra fin overflatefinish. Den er utstyrt med krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver på små metalloverflater.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK Clean for Metal-skivebørsten i stål gir en ekstra fin overflatefinish. Den er utstyrt med krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver på små metalloverflater. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte børstene takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver på små metalloverflater
  • Brukes til fjerning av anløpsfarge fra sveisede sømmer, til rengjøring ved høy hastighet på mindre ståloverflater, kanter, spor
  • Perfekt til fjerning av rust, rubbing, mattsliping og fjerning av maling


Tekniske data:  
Diameter mm 115 mm
Trådtykkelse 0,30 mm
Turtall, maks. o/min 12500

Spesifikasjoner

EAN 3165140954181

Anbefalt