Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Multi ConstructionArt.nr: 2300070

Bosch
Kappeskive
X-LOCK
Beskrivelse
Art.nr: 2300070
X-LOCK Multi Construction-skjæreskivene skjærer nesten hva som helst uten at du må skifte skive.
Prisjakt
28 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
125 × 1,6 × 22,23 mm

Estimert 16.10.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2300070
X-LOCK Multi Construction-skjæreskivene skjærer nesten hva som helst uten at du må skifte skive.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK Multi Construction-skjæreskivene skjærer nesten hva som helst uten at du må skifte skiver. De er laget av en spesiell blanding av slipende materiale som gjør at de kan brukes på ulike materialer. I tillegg gir den tynne skiven enkel og rask skjæring med lite bruk av makt, produserer mindre støy og støv, og hindrer blå misfarging eller kantformasjon. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Spesiell blanding av slipende materiale kan brukes på ulike materialer
  • Tynn skive gir enkel og rask skjæring med lite bruk av makt
  • Mindre støy og støv, hindrer blå misfarging eller kantformasjon


Tekniske data:  
Spesifikasjoner ACS 46 V BF
Diameter 125 mm
Senterhull 22,23 mm
Tykkelse 1,6 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140947602

Anbefalt