Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Expert for MetalArt.nr: 2300055

Bosch
Slipeskive
X-LOCK
Beskrivelse
Art.nr: 2300055
X-LOCK Expert for Metal-slipeskiver har imponerende lang levetid og maksimal sikkerhet ved bruk på metall.
Prisjakt
39 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
125 x 6 x 22,23 mm
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 2. okt
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2300055
X-LOCK Expert for Metal-slipeskiver har imponerende lang levetid og maksimal sikkerhet ved bruk på metall.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK Expert for Metal-slipeskiven har imponerende lang levetid og maksimal sikkerhet ved bruk på metall. Skivens førsteklasses slipende korn i aluminiumoksid, utvalgte funksjonelle fyllstoffer og tilsetninger i en moderne matrise av fenolharpiksbinding er spesielt egnet for bruk på metall. Den presisjonsproduserte glassfiberduken sikrer ekstra høy skivestabilitet og maksimal arbeidssikkerhet. X-LOCK-slipeskiver passer også til standard vinkelslipere. Rask og enkel skifting av bundede skiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Slipende korn i aluminiumoksid, fyllstoffer og tilsetninger med fenolharpiksbinding egnet for bruk på metall
  • Nøyaktig produsert glassfiberduk for spesielt høy skivestabilitet og maksimal arbeidssikkerhet


Tekniske data:  
Spesifikasjoner A 30 T BF
Diameter 125 mm
Senterhull 22,23 mm
Tykkelse 6,0 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140947497

Anbefalt