Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Expert for MetalArt.nr: 2300052

Bosch
Kappeskive
X-LOCK, senket skjæring
Beskrivelse
Art.nr: 2300052
X-LOCK Expert for Metal-skjæreskiven har høy kutteytelse med maksimal sikkerhet.
Prisjakt
22 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
19 kr -14%
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
125 × 2,5 × 22,23 mm

Beregnet 26.09.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2300052
X-LOCK Expert for Metal-skjæreskiven har høy kutteytelse med maksimal sikkerhet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK Expert for Metal-skjæreskiven har kraftig kutteytelse i metall med maksimal sikkerhet. Skiven er laget av førsteklasses aluminiumoksid med avansert fenolharpiks som tåler krevende bruk, samtidig som resultatet blir godt. I tillegg sikrer et nøyaktig produsert glassfibernett høy stabilitet og sikkerhet ved kutting. Bosch-skjæreskiver oppfyller de strengeste sikkerhetskravene, som EN 12413, FEPA og oSa. X-LOCK-skjæreskivene passer også til standard vinkelslipere. Rask og enkel skifting av skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Førsteklasses aluminiumoksidskive med avansert fenolharpiks som tåler krevende bruk med godt resultat
  • Presisjonsprodusert glassfibernett sikrer høy stabilitet og sikkerhet ved skjæring
  • Skivene oppfyller alle krav til sikkerhet (EN 12413, FEPA, oSa)


Tekniske data:  
Spesifikasjoner A 30 S BF
Diameter 125 mm
Senterhull 22,23 mm
Tykkelse 2,5 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140947473

Anbefalt