Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Expert for Inox + MetalArt.nr: 2300066

Bosch
Kappeskive
X-LOCK
Beskrivelse
Art.nr: 2300066
X-LOCK Expert for Inox-skjæreskiver har høy kutteytelse i Inox med maksimal sikkerhet.
Prisjakt
22 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
20 kr -9%
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
125 × 1 × 22,23 mm
6 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2300066
X-LOCK Expert for Inox-skjæreskiver har høy kutteytelse i Inox med maksimal sikkerhet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK Expert for Inox and Metal-skjæreskiven har kraftig skjæring ytelse i rustfritt stål og metall med maksimal sikkerhet. Skiven er laget av førsteklasses aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer og tilsetninger for å redusere varmen som genereres ved kutting. Dette gir overflateresultater av god kvalitet og sikrer lang levetid på skiven. Skiven har heller ikke jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer. Det nøyaktig produserte glassfibernettet sikrer maksimal arbeidssikkerhet. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Førsteklasses skive av aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer for å redusere varmen ved skjæring
  • Uten jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer
  • Nøyaktig produsert glassfibernett sikrer høy stabilitet og sikkerhet ved skjæring


Tekniske data:  
Spesifikasjoner AS 60 T INOX BF
Diameter 125 mm
Senterhull 22,23 mm
Tykkelse 1,0 mm

Spesifikasjoner

EAN 3165140947541

Anbefalt