Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch Best for Metal + InoxArt.nr: 2300176

Bosch
Slipeskive
X-LOCK
Beskrivelse
Art.nr: 2300176
X-LOCK R780 Best for Metal and Inox-fiberskiven egner seg spesielt godt for rask fjerning av materiale ved sliping på metall og Inox-overflater.
Prisjakt
16 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
115 mm K36
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 2300176
X-LOCK R780 Best for Metal and Inox-fiberskiven egner seg spesielt godt for rask fjerning av materiale ved sliping på metall og Inox-overflater.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Bosch X-LOCK R780 Best for Metal and Inox-fiberskiven egner seg spesielt godt for rask fjerning av materiale ved sliping på metall og Inox-overflater. Selvkvessende Ceramic Grit Technology skaper nye, skarpe skjærekanter under slipingen for stor sponfjerning ved grove kornstørrelser og en jevn overflatekvalitet ved finere kornstørrelser uten skiveslitasje. Skivens overflatebelegg med kjølemidler gjør den perfekt egnet til bruk på Inox-overflater og myke ståloverflater. Grunnmaterialet er vulkanisert fiber som gir stabilitet under slipeprosessen. X-LOCK-slipeskiver passer også til standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte fiberskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet. Skivene er egnet for å klemmes på en X-LOCK eller standard slipetallerken i gummi.


X-LOCK er det ultimate girsystemet for vinkelsliper

X-LOCK er et nytt todelt girsystem for bytte av tilbehør til vinkelsliperen med bare ett klikk. Det X-formede grensesnittet på slipehodet og tilbehør gjør monteringen enkel og praktisk. X-LOCK gjør utskifting av slipetilbehøret enkelt uten deler som kan forsvinne eller at et ekstra monteringsverktøy er nødvendig. I tillegg er det pålitelig fordi tilbehøret ikke kan monteres feil takket være det innovative X-LOCK-systemet. Hørbar klikk betyr at du alltid vet at tilleggsutstyret sitter riktig på maskinen, og du kan begynne å jobbe i fred og ro. Det har aldri vært enklere å bytte tilbehør til vinkelsliperen.


Den unike X-LOCK-mekanismen sikrer at skiven er festet til verktøyet selv uten flens, mutter og nøkkel. Når skiven klikkes fast, låses klemkjeftene. Nesten alle X-LOCK tilbehør er kompatible med standard vinkelslipere. Unntak av tilbehør som har gjenger brakett, f.eks. diamantbor og bolleformede børster. Alle X-LOCK trådløse vinkelslipere er utstyrt med den ekstra raske bremsefunksjonen X-brake. Denne ser til at skiven er sikrer stille innom et sekund etter hver verktøystopp for økt brukerbeskyttelse.


Egenskaper
  • Selvkvessende Ceramic Grit Technology fjerner materialet effektivt med grove korningsgrader, og gir en god overflatekvalitet med finere korning
  • Overflatebelegg med kjølemidler gjør den perfekt til bruk på Inox-overflater i tillegg til myke ståloverflater
  • Slipeprosessen stabiliseres effektivt ved hjelp av et vulkanisert fibergrunnmateriale


Tekniske data:  
Skivediameter 115 mm
Senterhull 22,23 mm
Korning 36

Spesifikasjoner

EAN 3165140960212

Anbefalt