Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

ESSVE ESSDECKArt.nr: 3068380

ESSVE
Plattingskrue
4,8 mm Ø, TX20, A4, 250-pakning
Beskrivelse
Art.nr: 3068380
ESSVE terasseskrue ESSDECK Maks er beregnet på montering av for eksempel terassebord mot trebjelke. Skruen er produsert i rustfritt stål A4.
Prisjakt
784.00 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
55 mm
3 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 3068380
ESSVE terasseskrue ESSDECK Maks er beregnet på montering av for eksempel terassebord mot trebjelke. Skruen er produsert i rustfritt stål A4.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

ESSVE terasseskrue ESSDECK Maks er beregnet på montering av for eksempel terassebord mot trebjelke. Skruen er produsert i rustfritt stål A4. Skruen har grov diameter og produseres av samme stålkvalitet og herding som ESSVE konstruksjonsskrue for å klare applikasjoner med litt høyere krav, f.eks. større altaner og uteplasser med flere nivåer. Terasseskrue i rustfri kvalitet passer for bruk i forbindelse med svært utsatte miljøer eller konstruksjoner med mye bevegelser, f.eks. marine miljøer, bassengområder, gjerder, trapper og rekkverk. Ved montering av teaklignende terasseskrue, f.eks. Cumaru, Kirai og Sibirisk lerk er terasseskrue av rustfri kvalitet å anbefale. Skruen er utstyrt med TX-feste/bits. Skruen har fresefunksjon i starten av gjengen, noe som eliminerer behovet for forboring, den er dessuten utstyrt med en øvre klemgjenge som genererer en god klemkraft ved monteringen og hjelper til med å rette ut vridde bord. Klemgjengen hjelper også til etter monteringen er ferdig med å holde terassebordene på plass, noe som har resultert i at hodet kan ha mindre diameter og likevel ha bedre holdekraft enn tradisjonell forsenket hodeform. Skruens hode er sylindrisk med freseriller under for en fin forsenkning uten fliser. Fordelen med sylindrisk hode er at det ikke sprekker trevirket ved forsenkning.Anbefalt turtall: 400-1200/min.

Spesifikasjoner

EAN 7317761888048

Anbefalt