Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Milwaukee HOLE DOZER 49224152Art.nr: JZ52195

Milwaukee
Hullsagsett
14 deler
Beskrivelse
Art.nr: JZ52195
14-delers hullsagsett som inneholder 10 stk. hullsager, 2 stk. adaptere, 2 x pilotborer samt 1 stk. Hex unbrakonøkkel. Hullsager med ustoppelig holdbarhet i de mest krevende oppgavene.
Prisjakt
1 428 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 3. apr
Beskrivelse
Art.nr: JZ52195
14-delers hullsagsett som inneholder 10 stk. hullsager, 2 stk. adaptere, 2 x pilotborer samt 1 stk. Hex unbrakonøkkel. Hullsager med ustoppelig holdbarhet i de mest krevende oppgavene.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Milwaukee HOLE DOZER 49224152 er et 14-delers hullsagsett som inneholder 10 stk. hullsager, 2 stk. adaptere, 2 x pilotborer samt 1 stk. Hex unbrakonøkkel. Hullsager med ustoppelig holdbarhet i de mest krevende oppgavene.

Egenskaper
  • Disse hullsagene av høy kvalitet er den perfekte løsningen ved hulltaking i alle materialer
  • Høy teknisk kvalitet i produksjonen gir rotasjonssikkerhet, og derfor kan disse hullsagene brukes både med hånd- og søyleboremaskiner (kun manuelt)
  • Diagonale plugginnganger for enkel fjerning av overflødig materiale

Tanndesign
Variabel 4⁄6 tanndesign med en positiv 10-graders vinkel gir følgende fordeler: Raskere og mer aggresiv saging. Forbedret varmeskingring bidrar til at tennene holder seg kvasse lenger. Dypere formede krager bidrar til mer effektiv fjerning av materialer og hindrer stopp og generering av varme. Spesielt formet tannvinkel gir lavere risiko for fastkjøring i tynnere materialer. Vekslende tannsetting for å holde remser og friksjon på et minimum. Krever mindre kraft gjennom en kombinasjon av den aggressive tanngeometrien samt den effektive fjerningen av materiale, noe som gjør at man trenger mindre kraft ved hulltaking.

Tannmateriale
Hullsagene har Matrix II hurtigstål i tennene. Matrix II-stål inneholder 8% kobolt, noe som gjør at tennene beholder den opprinnelige tannhardheten også ved høye arbeidstemperaturer når den brukes i metall. Bimetall-konstruksjon – tenner av hurtigstål er lasersveiset på en kropp av lavlegert stål. Tennene vakuumherdes deretter til 65 HRC ved en temperatur på 600 °C for å gi maksimal holdbarhet og levetid. På grunn av den høye slitestyrken til Matrix II-stålet er disse hullsagene ideelle for hulltaking i krevende og harde materialer som rustfritt stål og syrebestandige stål samt mykere materialer som f.eks. tre.

Hullsagens kropp og design
Hullsagens 1,27 mm tykke stål gjør at hullsagens kropp blir stiv. Dette for å beholde formen, men det medfører også innebygd elastitet. Den effektive boredybden er 41 mm. Bakplatens design er konstruert med tyckt stål slik at hullet ikke blir større med tiden. 4 drivhull for lettere bruk av adapter. Perfekt produsert avrundet bakplate for bedre sentrering, spesielt ved boring i større diametere.

Medfølgende tilbehør
  • Hullsager: Ø19, 22, 25, 29, 32, 35, 38, 44, 51, 57 mm
  • Adapter for hullsager Ø14-30 mm
  • Adapter for hullsager Ø32 – 152 mm
  • 2 x pilotborer
  • 1/8" Hex unbrakonøkkel
  • Plastkasse

Spesifikasjoner

EAN 045242271047

Anmeldelser

Anbefalt