Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch GKF 600Art.nr: HP17020

Bosch
Kantfres
600 W
Beskrivelse
Art.nr: HP17020
Kantfres på 600 W i kompakt konstruksjon. Den ergonomiske gripedelen gjør at du kan bearbeide kanten med en hånd. Trinnløs innstiling av fresdybde med hendel, og slarkfri låsing av motoren gjør at du kan stille inn nøyaktig og seriefrese.
Prisjakt
2 729 kr
inkl. MVA

Beregnet 15.06.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Beskrivelse
Art.nr: HP17020
Kantfres på 600 W i kompakt konstruksjon. Den ergonomiske gripedelen gjør at du kan bearbeide kanten med en hånd. Trinnløs innstiling av fresdybde med hendel, og slarkfri låsing av motoren gjør at du kan stille inn nøyaktig og seriefrese.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch Professional - Maskiner og tilbehør som batterier og ladere fra Bosch Professional er bare kompatible med andre produkter i samme serie, dvs. den blå serien, Bosch Professional. Dette betyr at du ikke kan bruke blå Bosch-produkter sammen med produkter fra den grønne serien, Bosch DIY.
Bosch GKF 600 Professional er en smidig kantfres på 600 W i kompakt konstruksjon. Den ergonomiske gripedelen gjør at du kan bearbeide kanten med en hånd. Trinnløs innstiling av fresdybde med hendel, og slarkfri låsing av motoren gjør at du kan stille inn nøyaktig og seriefrese.
Tekniske data:
Nom. effektforbruk 600 W
Turtall ubelastet 33 000 o/min
Verktøyfeste 6 mm / 8 mm
Vekt 1,5 kg
Mål (LxH) 94x190 mm
 • Den kompakte konstruksjonen og den ergonomiske gripedelen gjør at du kan bearbeide kanten med en hånd
 • Trinnløs innstiling av fresdybde med hendel, og slarkfri låsing av motoren gjør at du kan stille inn nøyaktig og seriefrese
 • Mye tilbehør i stabil håndverkerveske for ulike kantbearbeidingsbehov
 • Preget skala i aluminium gir presisjonsinnstilling av fresdybden du vil ha
 • Raskt verktøybytte takket være spindellåsen

Leveringsomfang

 • Styring
 • Fastnøkkel 17 mm
 • Parallellanlegg
 • 6 mm spennhylse med overfalsmutter
 • 8 mm spennhylse med overfalsmutter
 • Håndverkerveske

Spesifikasjoner

Watt 600 W

Veske inkludert Ja

EAN 3165140428873

Nedlastbare filer

Garanti

Forleng din garanti med Bosch PRO360Gratis forlenging på dine Bosch Professional elektriske verktøy fra 1 til 3 år. Raskt og helt gratis via service portalen PRO360. Du trenger bare å registrere deg en gang, deretter får du løpene ta del av aktuelle og kommende tilbud. Med den digitale verktøy listen får du en perfekt oversikt over dine verktøy og deres garantier. I tillegg får du tilgang til enda flere tjenester som gjør deg enda mer effektiv. Les mer om Bosch forlenget garanti og registrer din produkt her.

Videoklipp

Anmeldelser

Anbefalt