21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Black & Decker MT218KB-QWArt.nr: 2840228

Black & Decker
Multiverktøy
med tilbehør
Beskrivelse
Art.nr: 2840228
18 V multiverktøy som kan brukes til skruetiltrekking i tre, metall og plast, borer i tre, metall og plast. Ved hjelp av forskjellige applikasjonshoder kan verktøyet gjøres om for å kunne utføre mange forskjellige oppgaver.
1280.00 kr
1216.00 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 6-9 dager
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2840228
18 V multiverktøy som kan brukes til skruetiltrekking i tre, metall og plast, borer i tre, metall og plast. Ved hjelp av forskjellige applikasjonshoder kan verktøyet gjøres om for å kunne utføre mange forskjellige oppgaver.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Black & Decker MT218KB-QW er et 18 V Multievo™ multiverktøy med 10 momentinnstillinger for perfekt skruetiltrekking i en rekke forskjellige materialer med forskjellige skruedimensjoner – Ved hjelp av forskjellige applikasjonshoder kan verktøyet gjøres om for å kunne utføre mange forskjellige oppgaver. Til Multievo™ multiverktøystartett følger det med et applikasjonshode for borskrutrekker som gir tilstrekkelig med kraft til å bore de største hullene (25 mm) i tre og i metall (10 mm), og 2 stk. batterier. Ytterligere applikasjonshoder selges separat.

Ikke gå glipp av POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™ innebærer at du kan bruke alle 18 V-produkter med ett og samme batteri, og du kan enkelt veksle fra Gjør-det-selv-produktet til klipping av gressmatten. Takket være POWERCONNECT™ gjør BLACK+DECKER™ hverdagen din enklere, og når du er godt i gang med samlingen av verktøy, kan du enkelt bygge videre med de maskiner og verktøy du trenger for akkurat ditt prosjekt. Hvis du allerede har et batteri og lader, kan du enkelt supplere med ønsket verktøy fra 18 V-serien uten at du trenger å kjøpe nytt batteri – på den måten slipper du unødige kostnader og kan enkelt få mer gjort i hjemmet.

POWERCONNECT™-systemet er kompatibelt med alle 18 V-produkter fra BLACK+DECKER™, noe som inkluderer alt fra Gjør-det-selv-maskiner (boremaskiner, skrutrekkere, slipemaskiner og mange flere), skaftstøvsugere og hageverktøy som gressklippere, gresstrimmere og hekksakser.
  • 10 momentinnstillinger for perfekt skruetiltrekking i en rekke forskjellige materialer med forskjellige skruedimensjoner
  • Variabel hastighet for beste kontroll ved all boring og skruetiltrekking
  • Litiumionbatteri – Holder mer enn 80 % av ladingen i over 90 dager, man trenger ikke lade før hver bruk

Leveringsomfang

  • Dobbeltsidig skrutrekkerbits
  • 2 stk. batterier
Tekniske data: 
Spenning18 V
Borehastighet0-750 o/min
Batteri1,5 Ah
Ladetid3-5 timer
Vekt1,46 kg

Tekniske data​

Volt 18 V

EAN 5035048494981

Anbefalt