Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Celsicom Easy Connect TC603Art.nr: 3080082

Celsicom
Datalogger
Fjernovervåking via mobiltelefonnettverket
Beskrivelse
Art.nr: 3080082
Celsicom Easy Connect TC603 er en datalogger for betongtemperatur og betongstyrke, noe som gir direkte tilkoblet temperaturovervåking i betong. Modellen TC603 har et robust og slitesterkt vanntett kabinett og er beregnet for bruk med 2 eksterne termokoblingssensorer.
Prisjakt
9 399 kr
inkl. MVA
6 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3080082
Celsicom Easy Connect TC603 er en datalogger for betongtemperatur og betongstyrke, noe som gir direkte tilkoblet temperaturovervåking i betong. Modellen TC603 har et robust og slitesterkt vanntett kabinett og er beregnet for bruk med 2 eksterne termokoblingssensorer.

Produktinformasjon

Egenskaper

Celsicom Easy Connect TC603 er en datalogger for betongtemperatur og betongstyrke, noe som gir direkte tilkoblet temperaturovervåking i betong. Modellen TC603 har et robust og slitesterkt vanntett kabinett og er beregnet for bruk med 2 eksterne termokoblingssensorer. Flere typer kan brukes og standardinnstillingen er type T (bestilles separat), som enkelt monteres med stangskruer. Den har også en innebygd intern sensor for omgivelsestemperatur. En typisk anvendelse er konkret temperaturmåling og styrkeberegninger.

Ingen gateway eller basstasjon trengs
Alle boksene i den nye Celsicom-generasjonen har en direkte, sikker overføring av data til skyen uten å ta omveien rundt en basestasjon eller gateway. Datatrafikk sendes på en lisensiert frekvens som bare er ment for NB-IoT i Telias eksisterende mobilnettverk. Dekningen er suveren og interferensrisikoen er i utgangspunktet null.

Enkelt å komme i gang
Når du har skannet QR-koden på den første boksen, åpnes et vindu på telefonen der du kan opprette en ny skytjenestekonto. Etter å ha fylt ut detaljene dine og gitt navn til boksen, er du raskt i gang og kan umiddelbart se verdiene fra boksen på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Hvis du allerede har en konto, logger du på og gir den nye boksen et navn.

Backupminne
I tillegg til å sende alle målverdier til skytjenesten, lagres de også i et sikkerhetskopiminne i hver boks. Hvis det er en forstyrrelse, vil alle måledata bli sendt til neste overføringstid.
  • Innganger for 2 eksterne trådgivere (bestilles separat)
  • Intern sensor for omgivelsestemperatur
  • Måleområdet avhenger av termokoblingstypen (eksterne sensorer), -30 ° C til +70 ° C (intern sensor)
  • Batteritiden avhenger av overføringsintervaller (eksempel ved 20 °C, god signalkvalitet, måling hvert 5. minutt og overføring hver tredje time: > 12 måneder)

Leveringsomfang

  • 2 stykker AA-batterier (LR6 1,5 V)
Tekniske data​ 
Målområde termoelementAvhenger av termoelementtype
Målområde intern sensor-30° C til +70° C
Nøyaktighet termoelement±0,5°C
Nøyaktighet intern sensor±0,5°C
OppkoblingNB-IoT (LTE Cat NB1) B20
Uteffekt23 dBm
Batterier2 x AA/LR6 1,5V
BatteritidAvhenger av sendingsintervall
Mål- og sendingsintervallJusterbart via skytjenesten Celsiview
Minne200 målinger
Størrelse (BxHxD)Kapsling 125x200x75 mm
Vekt620 gram (inklusive batteri)
CertifikatCE
MonteringsmåteMonteres med monteringskroken oppover
BeskyttelsesklasseIP 53 (IP 67 uten kabel)

Spesifikasjoner

EAN 7350070330945

Anbefalt