21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Flir VP42Art.nr: ME13519

Flir
Spenningstester
Beskrivelse
Art.nr: ME13519
Spenningstester for kontroll av vekselspenning i vegguttak, sikringer m.m. Innebygd lommelykt for smidig bruk på trange, mørke steder. Den har også vibrasjonsfunksjon, noe som er nyttig ved inspeksjon i støyende omgivelser.
306.00 kr
inkl. MVA
Anslått til å bli sendt 09.12.2021
Beskrivelse
Art.nr: ME13519
Spenningstester for kontroll av vekselspenning i vegguttak, sikringer m.m. Innebygd lommelykt for smidig bruk på trange, mørke steder. Den har også vibrasjonsfunksjon, noe som er nyttig ved inspeksjon i støyende omgivelser.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Flir VP42 er en spenningstester for kontroll av vekselspenning i vegguttak, sikringer m.m. Innebygd lommelykt for smidig bruk på trange, mørke steder. Spenningsdetektoren har også vibrasjonsfunksjon, noe som er nyttig ved inspeksjon i støyende omgivelser.
Forbedret detektering
Sondespiss med lav profil gjør at sensoren kommer nærmere de spenningsførende delene og gir større følsomhet som forenkler spenningsdetektering i moderne, pirkesikre nettuttak.
Kraftig arbeidsbelysning
Kraftig lyskilde med lysdioder lyser opp steder med svak belysning – bekvemme doble lysdiodelamper ved sondespissen lyser opp inspeksjonsobjektet.
Taktile alarmer
Vibrasjonsalarm og blinkende lysdioder i forskjellige farger gjør det vanskeligere å gå glipp av detektert spenning (opptil 1000 V) i omgivelser med mye forstyrrelser.
Høy/lav følsomhet
Detekter spenning i elektriske systemer i store industrianlegg, lavspenningsinstallasjoner i boliger, eller systemer plassert bak hinder (i modusen med høy følsomhet).
Intelligent konstruksjon
Dekselet er grepsikkert og utformet slik at det ikke kan rulle, noe som reduserer risikoen for at enheten mistes eller faller. Funksjoner som utsatt start, automatisk avstenging og indikator for utladet batteri maksimerer batterilevetiden.
Robust og slitesterk
Robust batteriluke og klemme for opphenging i lomme er detaljer som sikrer lang levetid, og detekteringsspissen med lav profil forsterker et punkt som er en akilleshæl hos mange spenningsdetektorer.
Egenskaper
  • Spenningsdetektor med innebygd lommelykt
  • Innebygd lommelykt for praktisk bruk på trange, mørke steder
  • Lysdioder for positiv og negativ DC
  • Vibrasjonsfunksjon, noe som er nyttig ved inspeksjon i støyende omgivelser.
  • Automatisk avslåing
  • Robust dobbeltstøpt konstruksjon
  • CAT IV-1000 V

Medfølgende tilbehør
  • 2 x alkaliske AAA-batterier
  • Håndbok

Tekniske data: 
Spenningsområder24 til 1000 V (høyfølsomhetsmodus)
190 til 1000 V (standardmodus)
SertifiseringerUL, cUL, CE
Frekvensområde45~65 Hz
Innebygd lommelyktJa
Driftstidca. 7 timer (med lommelykten av)
Batterier2st AAA-batterier
Deteksjonsavstand0 ~ 1 cm
Mål29 x 26 x 156 mm
Vekt200 g (med batterier)

Tekniske data​

EAN 793950400425

Anbefalt