Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Leica Disto D2Art.nr: AD12221

Leica
Avstandsmåler
med Bluetooth
Beskrivelse
Art.nr: AD12221
Avstandsmåler med Bluetooth som lagrer opptil 10 målinger i minnet, regner ut arealer og volumer samt Pythagoras' læresetning. Med appen Leica Disto Sketch kan du legge til målinger direkte i et digitalbilde eller rutenett på et nettbrett eller en smarttelefon. Måler opptil 100 meter med en nøyaktighet på ±1,5 mm.
Prisjakt
3 224 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
2 901 kr -10%
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: AD12221
Avstandsmåler med Bluetooth som lagrer opptil 10 målinger i minnet, regner ut arealer og volumer samt Pythagoras' læresetning. Med appen Leica Disto Sketch kan du legge til målinger direkte i et digitalbilde eller rutenett på et nettbrett eller en smarttelefon. Måler opptil 100 meter med en nøyaktighet på ±1,5 mm.

Produktinformasjon

Egenskaper

Leica Disto D2 er en avstandsmåler i kompakt design. Avstandsmåleren kan måle avstander opptil 100 meter med en nøyaktighet på ±1,5 mm. Den har kapslingsklasse IP54, som betyr at den tåler å bli utsatt for tøffe forhold. Denne lasermåleren lagrer opptil 10 målinger i minnet, regner ut arealer og volumer samt Pythagoras' læresetning.

Leica Disto D2 er perfekt for raske avstands- og arealmålinger. Du trenger kanskje en rask materialberegning eller driver på med et oppussingsprosjekt hjemme. Med Leica Disto D2 med integrert Bluetooth og skisse-appen fra Leica, som er gratis, får du ubegrensede muligheter til å tegne skisser, lage plantegninger og dokumentere målingene med bilder ved hjelp av et nettbrett eller en smarttelefon.

Nyttige funksjoner
Funksjoner som addisjon og subtraksjon, areal- og volumberegning samt Pythagoras gjør hver måling til barnemat.

Presisjon per knappetrykkAvstandsmåleren Leica Disto D2 er enkel å bruke takket være sitt kompakte format. Den måler med en nøyaktighet på ± 1,5 mm.

Liten og praktisk
Takket være den ergonomiske og kompakte designen ligger Leica Disto D2 sikkert i hånden.

Multifunksjonelt bakstykke
Avstandsmåleren har et oppfellbart bakstykke, noe som gir enkel og riktig måling i hjørner, spor eller fra kanter. Den automatiske posisjonsregistreringen hjelper deg å unngå målefeil.

Oversiktlig display
Avstandsmåleren har et lettlest display. Resultatet vises på 3 linjer. Displaybelysningen gir enkel avlesning også i mørket.

Bluetooth™ Smart 4.0
Avstandsmåleren har Bluetooth, noe som betyr at du kan overføre måleverdier trådløst direkte til nettbrettet eller smarttelefonen.

Leica DISTO™ Sketch
Avstandsmåleren er godt tilpasset for bruk sammen med en smarttelefon. Med appen Leica Disto™ Sketch kan du jobbe videre med måleresultatene på et nettbrett eller en smarttelefon. Leica Disto Sketch er et skisseprogram der du kan kombinere et digitalbilde med måledata. Du kan legge til målinger direkte i et digitalbilde eller et rutenett.

Appen Disto Sketch fungerer med Bluetooth Smart Ready-produkter (dvs. med den nye Bluetooth-standarden V4.0). Appen Leica Disto™ Sketch fungerer for både Android og iOS.
Tekniske data:  
Arbeidstemperatur -10 - 50 °C
Belyst display Ja
Bluetooth Ja
Oppbevaringstemperatur -25 - 70 °C
Kapslingsklass IP54
Hellingssensor Nej
Mål 116x44x26 mm
Presisjon 1,5 mm
Stativgjenger Nej
  • Rekkevidde opptil 100 meter
  • Nøyaktighet på ± 1,5 mm
  • Kompakt design som får plass i lommen
  • Belyst display med 3 linjer
  • Lagrer opptil 10 målinger i minnet
  • Multifunksjonelt bakstykke

Leveringsomfang

  • Belteveske
  • Håndreim
  • 2 stk. AAA-batterier

Spesifikasjoner

Rekkevidde 100 m

Digital målsøker Nei

Nøyaktighet 1.5

Lagringstemperatur -25 - 70

Belyst display Ja

Driftstemperatur -10 - 50

Bluetooth Ja

Helningssensor Nei

EAN 7640110696347

Anbefalt