Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Leica Disto D110Art.nr: AD12220

Leica
Avstandsmåler
Beskrivelse
Art.nr: AD12220
Avstandsmåler med bluetooth i slim design. Med appen Leica Disto Sketch kan målinger legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett på et nettbrett eller smartphone. Avstandsmåleren måler opp til 60 meter med en nøyaktighet på ±1,5 mm.
Prisjakt
2 744 kr
inkl. MVA
9 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: AD12220
Avstandsmåler med bluetooth i slim design. Med appen Leica Disto Sketch kan målinger legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett på et nettbrett eller smartphone. Avstandsmåleren måler opp til 60 meter med en nøyaktighet på ±1,5 mm.

Produktinformasjon

Egenskaper

Leica Disto D110 er en avstandsmåler i slim design som får plass i lommen. Den praktiske designen med lommeklemme og enkle funksjoner gjør den til et perfekt verktøy for alle som vil måle på en enkel måte. Avstandsmåleren klarer å måle avstander opp til 60 meter med en nøyaktighet på ±1,5 mm. Den har kapslingsklasse IP54 som innebærer at den tåler å utsettes for tøffe forhold.

Leica Disto D110 er perfekt for hurtige avstands- og arealmålinger. Du trenger kanskje en rask materialberegning eller holder på med et renoveringsprosjekt hjemme. Med Leica Disto D110 med integrert bluetooth og skisse-appen fra Leica som er gratis får du ubegrensede muligheter til å tegne skisser, lage plantegninger samt dokumentere dine målinger med bilder ved hjelp av et nettbrett eller en smartphone.

Presisjon i hvert tastetrykk
Avstandsmåleren Leica Disto D110 er enkel å bruke takket være sitt kompakte format. Den måler med en nøyaktighet på ± 1,5 mm.

Liten og håndterbar
Takket være sitt ergonomiske og kompakte design, ligger Leica Disto D110 sikkert i handen.

Oversiktlig display
Avstandsmåleren har et lettavlest display. Resultatene vises i 2 rader. Displaybelysningen forenkler avlesning selv i mørket.

Bluetooth Smart 4.0
Avstandsmåleren har Bluetooth, som innebærer at du kan føre over måleverdier trådløst direkte til din pc eller smartphone.

Leica DISTO Sketch
Avstandsmåleren er godt tilpasset for bruk sammen med en smartphone. Med appen Leica Disto Sketch kan du jobbe videre med måleresultatene på et nettbrett eller en smartphone. Leica Disto Sketch er et skisseprogram der du kan kombinere et digitalfoto med måledata. Målinger kan legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett.

Appen Disto Sketch fungerer kun med Bluetooth Smart Ready produkter (dvs. med den nye Bluetooth-standarden V4.0), f.eks. Android, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3 og iPad Mini.

Leica DISTO Sketch til både Android og iOS
Appen Leica Disto Sketch fungerer til både Android og iOS.
Tekniske data:  
Belyst display Ja
Bluetooth Ja
Kapslingsklass IP54
Hellingssensor Nej
Mål 120x37x23 mm
Presisjon 1,5 mm
Stativgjenger Nej
  • Rekkevidde opp til 60 meter
  • Nøyaktighet på ± 1,5 mm
  • Meget kompakt design som får plass i lommen
  • Belyst display med 2 rader
  • Lommeklemme for rask fastsetting, enkel transport og direkte tilgang til måleren

Leveringsomfang

  • Belteveske
  • Håndreim
  • 2 stk. AAA-batterier

Spesifikasjoner

Lagringstemperatur -25 - 70

Rekkevidde 60 m

Belyst display Ja

Digital målsøker Nei

Driftstemperatur -10 - 50

Bluetooth Ja

Nøyaktighet 1.5

Helningssensor Nei

EAN 7640110694947

Nedlastbare filer

Anmeldelser

Anbefalt